Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-09-2024

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: «Διαλέξαμε το βόλεϊ γιατί έχει μεγάλες προοπτικές διάκρισης» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Τα ταλέντα του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων συμμετείχαν στο 1ο καμπ ομάδων Παίδων των συλλόγων που ανήκουν στη δύναμη της Volley League της ΕΣΑΠ.

 

Ο αρχηγός αποστολής και αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ Κώστας Παπασταθόπουλος ήταν από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη οργάνωση του τουρνουά όπου τα μικρά παιδιά των ακαδημιών πήραν μία γεύση από το επίπεδο τους και σε διεθνές επίπεδο.

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Παναγιώτης Γεωργούντζος είπε: «Έχουμε φέρει τα καλύτερα παιδιά. Είναι πολύ καλό τουρνουά. Είναι πολύ χρήσιμο για όλους και βλέπουμε και το επίπεδο μας σε σχέση και με τις πολύ καλές ομάδες ομάδες της Βουλγαρίας, τη Λουλίν και τη Λέφσκι».

«Μακάρι να ήταν έτσι και το σχολείο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Περνάμε πολύ ωραία και μας βοήθησαν πολύ αυτοί οι αγώνες απέναντι σε δυνατές ομάδες. Διαλέξαμε το βόλεϊ γιατί μας αρέσει πολύ ως άθλημα και γιατί έχει προοπτικές διάκρισης», είπαν οι νεαροί αθλητές του Μίλωνα.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Μίλων ΑΟΝΣ Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: «Διαλέξαμε το βόλεϊ γιατί έχει μεγάλες προοπτικές διάκρισης» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject