Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-10-2024

Πήγασος Πολίχνης: Το νέο παιδικό τμήμα έκανε ντεμπούστο καμπ της ΕΣΑΠ (vid)

Rate this item
(0 votes)
Το νέο παιδικό τμήμα του Πηγάσου Πολίχνης έκανε ντεμπούστο στο καμπ της ΕΣΑΠ στον Ελαιώνα Αχαΐας και τόσο ο προπονητής Γιάννης Βαγγέλης όσο και τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένοι με την εμπειρία και τους αγώνες υψηλού επιπέδου που έδωσαν.

«Έχουμε φέρει το νέο αίμα του Πηγάσου που είναι πολύ καλό. Είναι το παιδικό μας που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα. Βέβαια τα παιδιά είναι πολύ άπειρα και έρχονται πρώτη αποστολή. Το τουρνουά αυτό είναι τεράστια εμπειρία. Παίζουν με πολύ καλές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Μίλων, ο ΟΦΗ, ο Άθλος και οι ομάδες από τη Βουλγαρία. Ότι μπορέσουν να πάρουν θα είναι πολύ καλό. Οι ηλικίες είναι 2008, 2009 και 2010. Και για μένα είναι μία πρόκληση γιατί είμαι πρώτη χρονιά στον Πήγασο και ο Πήγασος όπως ξέρετε έχει παράδοση στις ακαδημίες», είπε ο Γιάννης Βαγγέλης.

«Είναι πολύ ωραία εμπειρία για τη σεζόν που έρχεται. Γνωρίσαμε νέες ομάδες και μετρήσαμε τις δυνάμεις μας. Μας βοηθάει πολύ για να δεθούμε ως ομάδα και να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ. Το επίπεδο είναι πολύ ψηλό», είπαν μεταξύ άλλων τα παιδιά.

Δείτε το βίντεο...

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Πήγασος Πολίχνης Πήγασος Πολίχνης: Το νέο παιδικό τμήμα έκανε ντεμπούστο καμπ της ΕΣΑΠ (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject