Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-10-2024

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Πρώτη επίσημη δοκιμασία της σεζόν με τη Νεφτοχιμίκ στο Μπουργκάς (9/10, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν και το πρώτο ευρωπαϊκό ματς για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Η ομάδα των βορείων προαστίων που θα αγωνιστεί στα Κύπελλα Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Αντίπαλος της θα είναι η Νεφτοχιμίκ (9/10, 19.00) που πριν λίγες ημέρες συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά του Άθλου Ορεστιάδας και υποδέχτηκε τον Άθλο σε δύο φιλικούς αγώνες.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης στο παιχνίδι στο Μπουργκάς δεν θα έχει στην διάθεσή του, δύο από τους κεντρικούς του καθώς στην Αθήνα έμειναν ο Λούκας Ρανγκέλ λόγω θλάσης και ο Αντώνης Σπηλιώτης που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Νεφτοχιμίκ θα κάνει ο Ιβάν Στάνεφ, καθώς η διοίκηση της ομάδας πριν λίγες ημέρες απέλυσε τον προπονητή Μάρτιν Στόεφ.

O προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: Ήρθε η ώρα να εξαργυρώσουμε την καλή προσπάθεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Ξέρουμε ότι είναι σχετικά νωρίς και όπως όλες οι ομάδες έτσι και εμείς ταλαιπωρούμαστε από κάποια προβλήματα. Το παιχνίδι με την Νεφτοχίμικ Μπουργκάς είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε τα σημεία στα οποία υστερούμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία αποτελείται από ικανούς παίκτες, κάποιος από τους οποίους τους γνωρίζουμε. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Η Νεφτοχίμικ Μπουργκάς πιέζει αρκετά από το σερβίς και το επιθετικό της παιχνίδι είναι αρκετά δυνατό. Εμείς θα βασιστούμε στην ομαδική δουλειά, στις συνεργασίες μας που θέλουμε να αποκτήσουμε σε μπλοκ- άμυνα και στο κομμάτι της ανάπτυξης που θεωρώ ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα».

Ο λίμπερο του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Σπύρος Βελούδης είπε: «Όλοι μας στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή μας στο CEV Challenge Cup. Είναι η ανταμοιβή της περσινής πορείας μας στη Volley League. Αν και είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση. «Διψάμε» για ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό στο Ζηρίνειο. Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στη Βουλγαρία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην υποδοχή, να έχουμε υπομονή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και να περιορίσουμε τα λάθη μας».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Πρώτη επίσημη δοκιμασία της σεζόν με τη Νεφτοχιμίκ στο Μπουργκάς (9/10, 19.00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject