Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-10-2024

Κάνε μία ευχή! Ο Μίλων πρεσβευτής του Make-A-Wish Hellas

Rate this item
(0 votes)
H διοίκηση του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνει τη συνεργασία του τμήματος βόλεϊ με το Make-A-Wish Hellas σε μια προσπάθεια προώθησης του σπουδαίου του έργου.

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας.

Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά.

Τη σεζόν 2024 – 2025 το λογότυπο του Make-A-Wish θα κοσμεί τις εμφανίσεις των αγωνιστικών τμημάτων πετοσφαίρισης ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ.

Παράλληλα θα οργανωθούν διάφορες δράσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν με σκοπό την περαιτέρω προβολή και ενίσχυση του έργου του Make-A-Wish.

Κάνε μία ευχή!

Έλα κοντά στον Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων!

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Μίλων ΑΟΝΣ Κάνε μία ευχή! Ο Μίλων πρεσβευτής του Make-A-Wish Hellas
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject