Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-10-2024

Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Μπουργκάς Νεφτοχιμίκ (β αγώνας φάση 32 Τσάλεντζ Καπ, 16/10, 19:00)

Rate this item
(0 votes)
Την απόλυτη ανατροπή αναζητά ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς στη ρεβάνς με τη βουλγαρική Μπουργκάς Νεφτοχιμίκ για τη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ ανδρών.

 

Η ομάδα του Κώστα Χριστοφιδέλη μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα για να πάρει την πρόκριση πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ και να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ των 15 πόντων.

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Ζηρίνειο Κηφισιάς με διαιτητές τον Κέβιν Βαν Βλόκλαντ από την Ολλανδία και την Μεριέμ Τεκόλ Πελένκ από την Τουρκία.

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Διανύουμε μία περίοδο προσαρμογών. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο θα κρίνει το αν θα συνεχίσουμε ή όχι στο CEV Challenge Cup. Θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη. Κάθε παιχνίδι αυτή την περίοδο είναι μία ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι. Αυτή την ευκαιρία δεν την εκμεταλλευθήκαμε στο πρώτο παιχνίδι. Δεν είναι ότι ηττηθήκαμε, είναι ότι χάσαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε συνοχή ως ομάδα. Στο παιχνίδι της Τετάρτης στο Ζηρίνειο θέλουμε να δουλέψουμε τα σημεία του παιχνιδιού στα οποία υστερούμε, όπως αυτό του side out και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει ικανούς παίκτες.
Με τους αγώνες του Challenge Cup εξαργυρώνουμε την περσινή πορεία μας. Θέλουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας ώστε να μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας για νίκη και πρόκριση».

Ο διαγώνιος του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Στεφάν Οκοσάνοβιτς είπε: «Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Νεφτοχιμίκ δεν ήταν το επιθυμητό, καθώς πέρα από τις απουσίες η απόδοσή ας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Τώρα όμως κοιτάμε τον επαναληπτικό στο Ζηρίνειο και μπροστά στους φιλάθλους μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Μπουργκάς Νεφτοχιμίκ (β αγώνας φάση 32 Τσάλεντζ Καπ, 16/10, 19:00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject