Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-10-2024

Ο.Φ.Η. Το καλύτερο χαρμάνι καφέ δια χειρός... πρωταθλητών

Rate this item
(0 votes)
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση, στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις του μεγάλου χορηγού της ομάδας μας, "ΚΑΦΕΣ ΔΑΝΔΑΛΗ", 

έγινε σήμερα στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, η οποία ετοιμάζεται να μπεί στα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, καθώς υποδέχεται το Σάββατο (19/10, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, τον Φοίνικα Σύρου για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ  Γιάννης Δανδάλης και εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας ΚΑΦΕΣ ΔΑΝΔΑΛΗ, αλλά και στελέχη της εταιρείας, έδειξαν στους παίκτες του ΟΦΗ, το πως παρασκευάζεται ο ΚΑΦΕΣ ΔΑΝΔΑΛΗ που έχει κατακτήσει την Κρητική αλλά και την Ελληνική αγορά.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, εντυπωσιάστηκαν και μάλιστα κάποιοι...σήκωσαν μανίκια και συμμετείχαν στην παραγωγική διαδικασία, του καφέ των Κρητικών αλλά και όλης της Ελλάδος.

"Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ΚΑΦΕΣ ΔΑΝΔΑΛΗ για την μεγάλη και διαχρονική της προσφορά στο βόλεϊ του ΟΦΗ, αλλά και στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ συνολικά. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι και τυχεροί που έχουμε αυτήν την μεγάλη εταιρεία στο πλευρό μας" αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Ο.Φ.Η.

 

DANDALISERGOSTAS2.jpgDANDALISERGOSTASIO1.jpgDANDALISERGOST7.jpgDANDALISERGOSTAS4.jpgDANDALIAERGOST6.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Ο.Φ.Η. Ο.Φ.Η. Το καλύτερο χαρμάνι καφέ δια χειρός... πρωταθλητών
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject