Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-10-2024

Ο Παναθηναϊκός είναι στην Ελβετία για την πρόκριση επί της Σενουά (β αγώνας φάση 64 Τσάλεντζ Καπ, 16/10, 21.00)

Rate this item
(0 votes)
Στην Ελβετία βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς την Τετάρτη (16/10, 21.00) αντιμετωπίζει την Σενουά, στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «64» του Τσάλεντζ Καπ.

Στο πρώτο παιχνίδι στο κλειστό του Μετς οι πράσινοι αν και ανέτοιμοι και με απουσίες έκαναν το καθήκον τους νικώντας με 3-0 σετ και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης. Για να πάρει το εισιτήριο το τριφύλλι θα χρειαστεί μίνιμουμ δύο σετ. Εφόσον προκριθεί ο Παναθηναϊκός στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την γαλλική Τουρκουά.

Η Σενουά το σαββατοκύριακο που μας πέρασε πανηγύρισε τη πρώτη της νίκη στο ελβετικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 σετ της Κολομπιέ εκτός έδρας και  βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι η Γαλλίδα Ματίλντα Τιλί και ο Πολωνός Βόχτσιετς Μάροσζεκ.
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Παναθηναϊκός Α.Ο. Ο Παναθηναϊκός είναι στην Ελβετία για την πρόκριση επί της Σενουά (β αγώνας φάση 64 Τσάλεντζ Καπ, 16/10, 21.00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject