Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-09-2024

Μακίνεν: «Ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει εφέτος πολλές εκπλήξεις»

Rate this item
(0 votes)
«Ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει φέτος, πολλές εκπλήξεις» τονίζει ο Φινλανδός ακραίος του ΟΦΗ Πίτου Μάκινεν, που θα είναι φέτος, μια σημαντική επιθετική δύναμη, για την ομάδα.

 

«Πιστεύω πολύ στα παιδιά που έχουμε φέτος στην ομάδα» είπε ο Μάκινεν, μιλώντας στο ofivolleyball.gr, όπου σχολίασε την εικόνα του ΟΦΗ, στο τουρνουά της Σερβίας, ενώ αναφέρθηκε και στις πρώτες ενδείξεις για την δυναμικότητα του ΟΦΗ, για τη φετινή σεζόν.

Για τον φετινό ΟΦΗ, ο Μάκινεν, είπε ότι «μπορούμε να κάνουμε μεγάλες εκπλήξεις στην φετινή σεζόν. Πιστεύω πολύ στα παιδιά που έχουμε φέτος στην ομάδα. Θα δουλέψουμε στη σταθερότητα στην απόδοση μας και μπορούμε να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα φέτος».

Για την εικόνα του ΟΦΗ, στο τουρνουά του Νοβι Σαντ, τόνισε πως «το τουρνουά ήταν μια πολύ θετική εμπειρία. Νέοι παίκτες, νέα ομάδα. Προπονούμαστε λιγότερο απο 2 εβδομάδες και το τουρνουά, μας έδωσε καλές πληροφορίες, για το τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Κερδίσαμε δυο παιχνίδια, που αυτό είναι πολύ καλό. Τώρα κοιτάζουμε μπροστά και επικεντρωνόμαστε στο τι μπορούμε να βελτιώσουμε σαν ομάδα».

Βρίσκεστε εδώ: News Challenge Cup Ο.Φ.Η. Μακίνεν: «Ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει εφέτος πολλές εκπλήξεις»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject