Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-08-2024

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: Ήρθε στην Ελλάδα ο Τζον Γκόρντον Πέριν, αρχίζει η προετοιμασία

Rate this item
(0 votes)
Ο Τζον Γκόρντον Πέριν βρίσκεται στην Ελλάδα, από την Τετάρτη (21/8) το πρωί, για λογαριασμό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο νέος Καναδός ακραίος των «ερυθρόλευκων» νταμπλούχων Ελλάδας έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στις 10:00.


Ο πολύπειρος ακραίος, κατά την άφιξη του στη χώρα μας, δήλωσε ενθουσιασμένος και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Θρύλου: «Αυτή τη στιγμή, νιώθω κουρασμένος, γιατί είχα μια μεγάλη πτήση. Όμως, είμαι ενθουσιασμένος, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, στην Αθήνα. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, αλλά έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα. Οπότε, αυτή τη στιγμή, είμαι απλά πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω τους συμπαίκτες μου και θα ξεκινήσουμε τη σεζόν. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ! Πάμε για μια καλή σεζόν».

Η «πρώτη» των νταμπλούχων

Το πρώτο «ραντεβού» της ιστορικής σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων, δίνει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, την Πέμπτη (22/8) το απόγευμα, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Ο Θρύλος, παρουσία και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, ξεκινάει στο Ρέντη την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με υψηλές φιλοδοξίες και στόχο νέες επιτυχίες, εντός και εκτός συνόρων.

Στις 17:00, οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αναμένονται στο «Μ. Μερκούρη» για την πρώτη φετινή συνάντηση και προπόνηση, υπό τις οδηγίες του νέου κόουτς, Αντρέα Γκαρντίνι, αρχίζοντας τη σκληρή δουλειά για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Βρίσκεστε εδώ: News Champions League Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: Ήρθε στην Ελλάδα ο Τζον Γκόρντον Πέριν, αρχίζει η προετοιμασία
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject