Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-06-2024

Πένθος για την απώλεια του θρυλικού γίγαντα της Γάνδης Γάννη Νικολαΐδη

Rate this item
(0 votes)
Το ελληνικό βόλεϊ πενθεί την απώλεια του Γιάννη Νικολαΐδη. Ο παλαίμαχος διεθνής άσος, μέλος της Εθνικής ομάδας η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο το 1987 στη Γάνδη, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών.


Ο «Γιαννά» όπως ήταν το παρατσούκλι του, αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην σπουδαία ομάδα του Ηρακλή, ενώ συνέχιζε να παίζει βόλεϊ σε μεγάλη ηλικία αγωνιζόμενος σε ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Νικολαΐδης αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και πριν από λίγες ημέρες υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση. Κι ενώ αρχικά φάνηκε ότι ξεπερνά τον κίνδυνο, δυστυχώς σήμερα το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΑΠ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΟΠΕ. Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους οικείους του.


Βρίσκεστε εδώ: News Εθνικές Ομάδες - Hellenic National Team Πένθος για την απώλεια του θρυλικού γίγαντα της Γάνδης Γάννη Νικολαΐδη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject