Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-09-2024

Άθλος Ορεστιάδας: Δωρεάν είσοδος στους αγώνες του διεθνούς τουρνουά «Νέα Ορεστιάδα»

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του ΤΑΑ ΑΣ. Άθλου Ορεστιάδα αποφάσισε ενόψει του επικείμενου 1ου «Διεθνούς Τουρνουά Ν. Ορεστιάδας» που διοργανώνει από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου ο σύλλογός μας με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, να υπάρχει δωρεάν είσοδος για ΟΛΟΥΣ στο νέο κλειστό της πόλης μας «Ν. Σαμαράς».


Πρόκειται για μια προσφορά της διοίκησης προς τους δημότες της Ορεστιάδας, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας και παράλληλα με την πρώτη επίσημη γνωριμία των φιλάθλων με τους αστέρες του Άθλου, να απολαύσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου και συναρπαστικό θέαμα,  που αναμένεται να προσφέρουν οι σπουδαίοι διεθνείς αθλητές των κορυφαίων ομάδων Ελλάδας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας.

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Ορεστιάδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης απηύθυνε και ο τεχνικός του Άθλου, Γιώργος Μπακοδήμος, ο οποίος ενόψει του ιστορικού τουρνουά του συλλόγου δήλωσε: «Προχωρούμε στην υλοποίηση του σχεδιασμού για την νέα αγωνιστική χρόνιά με την διοργάνωση ενός διεθνούς τουρνουά στην πόλη της Ορεστιάδας. Ελπίζουμε στην καλή αγωνιστική παρουσία και στην έλευση του κόσμου της πόλης, τον οποίο τον θέλουμε δίπλα μας σε κάθε μας αγώνα. Είναι τα πρώτα επίσημα φιλικά της νέας ομάδας, τα οποία θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων της νέας σεζόν».

ΤΟ πρόγραμμα & οι ομάδες του 1ου «Διεθνούς Τουρνουά Βόλεϊ Νέας Ορεστιάδας»

Παρασκευή  27/9

18.00: Άθλος Ορεστιάδας – Νεφτοχίμικ Μπουργκάς
20.00: Ντιναμό Βουκουρεστίου – Παναθηναϊκός

Σάββατο 28/9

18.00: Ντιναμό Βουκουρεστίου – Νεφτοχίμικ Μπουργκάς
20.00: Παναθηναϊκός – Άθλος Ορεστιάδας

Κυριακή 29/9

16.00: Παναθηναϊκός – Νεφτοχίμικ Μπουργκάς
18.00: Άθλος Ορεστιάδας – Ντιναμό Βουκουρεστίου

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Άθλος Ορεστιάδας Άθλος Ορεστιάδας: Δωρεάν είσοδος στους αγώνες του διεθνούς τουρνουά «Νέα Ορεστιάδα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject