Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-08-2024

A.O.Π.Κηφισιάς: Ξεκίνημα της προετοιμασίας με μπιτς βόλεϊ

Rate this item
(2 votes)
Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου άρχισε σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου, ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς.

 

Το πρωί το πρόγραμμα περιλάμβανε γυμναστήριο στο Ζηρίνειο , ενώ το απόγευμα η «δράση» μεταφέρθηκε στην άμμο, στις εγκαταστάσεις του I Beach Volleyball Club στην Κηφισιά.

Οι προπονήσεις έγιναν υπό τις οδηγίες του μέλους  του προπονητικού επιτελείου Χρήστου Δημητρουλάκου και την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας των βορείων προαστίων Παναγιώτη Ρωξάνα.

Σημειώνεται ότι ο προπονητής Κώστας Χριστοφιδέλης και ο Β΄προπονητής Γιώργος Στεφάνου αυτό το διάστημα ηγούνται των προσπαθειών της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ.

Ο Χρήστος Δημητρουλάκος με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας δήλωσε: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία. Σήμερα αρχίσαμε την προετοιμασία μας!  Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και εμείς θέλουμε να “χτίσουμε” μία δυνατή ομάδα, που θα παίζει παράλληλα όμορφο βόλεϊ.

Το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί και περιμένουμε τις τελευταίες αφίξεις τις επόμενες ώρες. Με την επιστροφή του Κώστα Χριστοφιδέλη και του Γιώργου Στεφάνου σε λίγα εικοσιτετράωρα από την Εθνική , η ομάδα θα δουλέψει σκληρά για να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Media

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2014-15 MVP Α.Ο.Π.Κηφισιάς A.O.Π.Κηφισιάς: Ξεκίνημα της προετοιμασίας με μπιτς βόλεϊ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject