Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-09-2024

Παναθηναϊκός Α.Ο: Σε καταπράσινη ατμόσφαιρα ο Αγιασμός και η Media Day

Rate this item
(0 votes)
Στο ιστορικό κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός του Συλλόγου

και σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ήταν εκεί. O Αγιασμός των τμημάτων ΑμεΑ του Παναθηναϊκού στη θύρα 12 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι διοικούντες  του Παναθηναϊκού Α.Ο. έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν καλή σεζόν σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου καθώς και τα τεχνικά τιμ.

Εν συνεχεία ακολούθησε δείπνο στο “Ανεφάνη” στην Πλάκα παρουσία της διοίκησης, εκπροσώπων όλων των τμημάτων και δημοσιογράφων.

«Επιθυμούμε και θέλουμε να είναι μία χρονιά όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό, γεμάτη από τίτλους» ήταν η πρώτη δήλωση του προέδρου του Παναθηναϊκού Τάκη Μαλακατέ και συνέχισε αναφορικά με τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών:
«Ο κορμός μίας ομάδας παίζει μεγάλο ρόλο, ειδικά όταν είναι Ελληνικός. Έχει μεγάλη σημασία να έχεις όσους μπορείς από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και Ελληνίδες αθλήτριες. Προχωρήσαμε βάση των υποδείξεων των προπονητών μας σε κάποιες αλλαγές. Ορισμένες φορές μπορεί να ακούγεται ότι δεν έχουμε τα ηχηρά ονόματα που είχαμε πέρυσι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μειώσαμε τον προϋπολογισμό. Επιλέξαμε να χαμηλώσουμε το μέσο όρο ηλικίας και με καλούς αθλητές που μπορεί να μην είναι ονόματα αλλά αυτό που μετράει είναι η χημεία της ομάδας και να είναι πρωταγωνίστρια. Στις γυναίκες θέλουμε να κρατήσουμε τα πρωτεία και στους άνδρες να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή που είμαι στον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια. Αν θυμάμαι με έχουν επιλέξει τέσσερις διαφορετικές διοικήσεις για προπονητή του Παναθηναϊκού. Είναι πολύ μεγάλη τιμή. Το σκέφτομαι και συγκινούμαι. Από την άλλη ακριβώς αυτή η κατάσταση με γεμίζει βάρος και ευθύνες για τον Παναθηναϊκό ώστε να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής και πρωταθλητής. Αυτό το καταφέραμε, το κάναμε και τώρα προσπαθούμε να παραμείνει πρωταγωνιστής, να παραμείνει στους τελικούς και στις κατακτήσεις τροπαίων. Τα τελευταία 5 χρόνια κατέκτησε 7 τίτλους. Ισοφαρίσαμε τους τίτλους της δεκαετίας του 1970.  Εφέτος αυτό που αλλάξαμε ήταν οι ξένοι μας. Κάναμε αλλαγές με σκοπό να μειώσουμε τον μέσο όρο ηλικίας και να δημιουργήσαμε κάτι ομαδικό. Πιστεύω πως με αυτό που κάναμε θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τίτλος».

Ο αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού Θανάσης Πρωτοψάλτης δήλωσε: «Σήμερα μπήκα στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό μου και πήγαν όλα καλά. Μόνο καλύτερα θα είναι τα πράγματα από εδώ και πέρα. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι τρομερό και θα είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια μας στην Ευρώπη με την ελβετική Σενουά».

Για την προετοιμασία: «Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα και σιγά σιγά μας γνωρίζουν καλύτερα, όπως και εμείς αυτούς. Μέχρι στιγμής οι προπονήσεις είναι θετικές και θεωρώ πως θα είμαστε ένα ωραίο σύνολο. Απλά πρέπει να παίξουμε και μερικά φιλικά όλοι μαζί για να δεθούμε πιο γρήγορα».

Για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που προηγούνται της έναρξης του πρωταθλήματος: «Σίγουρα μας βοηθάνε. Η Σενουά που θα παίξουμε είναι μία ομάδα που μπορούμε να νικήσουμε. Το ότι παίζουμε επίσημους αγώνες πριν το πρωτάθλημα θα μας δώσει το ρυθμό και το βάρος ενός σημαντικού αγώνα και θα είμαστε περισσότερο έτοιμοι για την πρεμιέρα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Απ'ότι φαίνεται μέχρι τώρα όλες οι ομάδες έγιναν πιο δυνατές με καλύτερα ρόστερ. Αυτό βοηθάει το πρωτάθλημά μας αλλά και τη λίγκα. Με την ΕΡΤ θα είμαστε στα σπίτια όλων των Ελλήνων. Όλα δείχνουν πολύ καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό και για εμάς τους αθλητές. Υπάρχει ανυπομονησία γιατί θέλουμε να παίζουμε αγώνες. Αυτή είναι η ουσία του αθλητισμού».

Media

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. Παναθηναϊκός Α.Ο: Σε καταπράσινη ατμόσφαιρα ο Αγιασμός και η Media Day
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject