Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-09-2024

Πήγασος Πολίχνης: Ευχαριστίες και απονομές στο Βαλκανικό Κύπελλο

Rate this item
(0 votes)
Η Αρκάς Σμύρνης κατέκτησε το Βαλκανικό κύπελλο και προκρίθηκε στο Τσάλεντζ Καπ ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Μπερόε 2016.

 

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων που για την ομάδα της Αρκάς έκανε ο πρόεδρος του Πήγασου Πολίχνης κ Γιώργος Διονάς μαζί με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Παύλου Μελά κ. Κώστα Γεροντίδη, την απονομή στην Μπερόε 2016 έκανε ο τεχνικός διευθυντής του Πήγασου Πολίχνης κ. Πρόδρομος Καλαϊτζίδης ενώ την απονομή στους διαιτητές που συμμετείχαν έκανε ο τιμ μάνατζερ του Πήγασου Πολίχνης κ Γιώργος Μιχαλίτσιος.

Οι ομάδες εκτός από τα μετάλλια τους παρέλαβαν εκ μέρους της διοίκησης του ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΟΛΙΧΝΗΣ τιμητική πλακέτα καθώς και αναμνηστικά δώρα για να θυμούνται την διοργάνωση του Βαλκανικού Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη.

Το διοικητικό συμβούλιο του Πήγασου Πολίχνης θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλες τις ξένες αποστολές που συμμετείχαν αλλά και όλους όσους βοήθησαν έμπρακτα στο να πραγματοποιηθεί το Βαλκανικό Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Ήταν τιμή για εμάς να σας έχουμε δίπλα μας σε αυτό το αγωνιστικό "ταξίδι".







Media

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Πήγασος Πολίχνης Πήγασος Πολίχνης: Ευχαριστίες και απονομές στο Βαλκανικό Κύπελλο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject