Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-09-2024

Ζόραν Γκάετς: «Εύχομαι στην Ορεστιάδα να πάει και πάλι σε ευρωπαϊκό φάιναλ-4»

Rate this item
(0 votes)
Η αναμέτρηση του Άθλου με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε με σημαντική και συνάμα συγκινητική στιγμή, που ξύπνησε όμορφες μνήμες από το παρελθόν στο κλειστό «Ν. Σαμαράς» της Ορεστιάδας.

Η Διοίκηση του Άθλου τίμησε τον  Υπουργό Αθλητισμού της Σερβίας και πάντα  αγαπητό φίλο της πόλης μας Ζόραν Γκάϊτς, που βρέθηκε και πάλι μετά από χρόνια στην Ορεστιάδα για την πολυετή του προφορά στο άθλημα. Στον μεγάλο «δάσκαλο» του βόλεϊ, που έχει συνδέσει το όνομα του με τις σπουδαίες επιτυχίες της Ορεστιάδας και παραμένει πάντα στις καρδιές μας, τιμητική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος του Άθλου, κ. Γιώργος Τσολακίδης.

Κατά τον εγκάρδιο χαιρετισμό του ο κ. Γκάιτς απευθυνόμενος στη διοίκηση του στους αθλητές, προπονητές του συλλόγου και στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας δήλωσε συγκινημένος: «Σας εύχομαι από καρδιάς μία ομάδα της Ορεστιάδας να πάει ξανά σε F4 Ευρωπαϊκού Κυπέλλου» μέσα σε χειροκροτήματα.

Επιβραβεύτηκε στην «Praxis” η στήριξη του κ. Παλιουργιώτη στην ομάδα

Με τη λήξη του α’ σετ της αναμέτρησης, ακολούθησε μία ακόμη σημαντική βράβευση σε έναν πιστό φίλο και «Χρυσό Χορηγό», που από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του συλλόγου, μέχρι σήμερα στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια διάκρισης της ομάδας μας, τον Πρόεδρου της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ «Praxis» κ. Παλιουργιώτη Χριστόδουλο.
Την τιμητική πλακέτα στον κ. Παλιουργιώτη για την στήριξη και προσφορά του στο σύλλογό μας απένειμε το μέλος της διοίκησης κ. Νίκος Ουζουνίδης.

 

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Ειδήσεις - News Άθλος Ορεστιάδας Ζόραν Γκάετς: «Εύχομαι στην Ορεστιάδα να πάει και πάλι σε ευρωπαϊκό φάιναλ-4»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject