Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-07-2024

Αλέξης Αναγνωστόπουλος (Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου): «Μεγάλη τιμή και ευθύνη να είμαι μεταξύ των θρύλων του βόλεϊ»

Rate this item
(0 votes)
O νέος Ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ Αλέξης Αναγνωστόπουλος πήρε το βάπτισμα του «πυρός» στη νέα διοίκηση της Λίγκας Με δήλωση του που συνοδεύεται με φωτογραφία μαζί με τον εκπρόσωπο του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο., ο εκπρόσωπος του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου για τη θέση το Ειδικού Γραμματέα αναφέρει:


«Στην Γενική  Συνέλευση της Ε.Σ.Α.Π., ως νέο μέλος και επίσημος εκπρόσωπος πια του Τ. Α .Α. Α.Ο. Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου, ανέλαβα ύστερα από πρόταση του Προέδρου κ. Παντελή Ταρνατόρου με ομόφωνη γνώμη όλων των μελών της Λίγκας την θέση του Ειδικού Γραμματέα στο νέο Δ.Σ.

Είναι μεγάλη η τιμή και η ευθύνη δίπλα σε θρυλους του αθλήματος οπως ο τεράστιος κ. Δημήτρης Γόντικας και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνδράμω στην ανάπτυξη του Ελληνικού Βόλεϊ.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Δημήτρη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου στο υψηλότερο επίπεδο αλλά και τον ομόφωνα εκλεγέντα και πάλι κ. Παντελή Ταρνατόρο για την πρόταση προς εμένα για αυτή την θέση. Θα φανώ αντάξιος των υποχρεώσεων και των προσδοκιών. Καλή μας θητεία».

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου Αλέξης Αναγνωστόπουλος (Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου): «Μεγάλη τιμή και ευθύνη να είμαι μεταξύ των θρύλων του βόλεϊ»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject