Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-07-2024

Άθλος Ορεστιάδας: «Έπιασε δουλειά» στην Εθνική ο διεθνής μας, Άγγελος Μανδηλάρης

Rate this item
(0 votes)
Με τη συμμετοχή του άσου του Άθλου Ορεστιάδας, Άγγελου Μανδηλάρη άρχισε την Τετάρτη 10 Ιουλίου την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα, ενόψει των δύο αγώνων των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο 25χρονος νεοπαοκτηθείς διαγώνιος, που στο παρελθόν ήταν διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του μπιτς βόλεϊ,  με την τιμητική του κλήση,  τόσο για τον ίδιο, όσο και το σύλλογό μας, εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή του παρουσία στην Αυστριακή Λίγκα και στο CEV Cup.

«Το να φοράς το εθνόσημο στο στήθος είναι πάντα τεράστια τιμή! Οι ωραιότερές μου αναμνήσεις στον αθλητισμό, ήταν όταν εκπροσωπούσα τη χώρα μας στα γήπεδα του μπιτς βόλεϊ. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω το ίδιο και στη σάλα» δήλωσε στο athlosorestiadas.gr μετά την επίσημη πρώτη συγκέντρωση της «γαλανόλευκης» στο ξενοδοχείο Athens Avenue, που θα είναι η βάση της Εθνικής έως τέλη Ιουλίου,

Από το ξενοδοχείο και την ομιλία-καλωσόρισμα του «εκλέκτορα» Κ. Χριστοφιδέλη, οι διεθνείς μας βρέθηκαν το απόγευμα στο στίβο του γηπέδου της Προοδευτικής, όπου δούλεψαν στη φυσική κατάσταση, υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Λάμπρου Δάνα. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Ρέντη, ενώ από την 1η Αυγούστου η αποστολή θα μεταβεί στην Λάρισα, εκεί όπου θα διεξαχθεί και ο εντός έδρας αγώνας με την Γεωργία (29/8) στο πλαίσιο του Ζ’ ομίλου. Το γκρουπ συμπληρώνει η σκληροτράχηλη Βόρεια Μακεδονία.

«Η ομάδα είναι σε περίοδο ανανέωσης, αφού πολλοί μεγάλοι Έλληνες αθλητές δεν είναι παρόντες στη φετινή προετοιμασία και όπως είναι φυσικό όλα τα νέα παιδιά έχουν πολλή όρεξη για δουλειά. Οπότε το κλίμα είναι πολύ φιλικό αλλά και σίγουρα πολύ ανταγωνιστικό» επεσήμανε ο διεθνής μας «μπόμπερ» που γνωρίζει όλους τους συμπαίκτες του, αλλά λόγω μπιτς βόλεϊ, έχει πιο κοντινές σχέσεις με τα αδέλφια Χανδρινού.

Πέρυσι ο Μανδηλάρης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής για το Eurovolley. Φέτος όμως, πιο ώριμος, με περισσότερες εμπειρίες και διεθνείς παραστάσεις, ο άσος του Άθλου Ορεστιάδας φιλοδοξεί με σκληρή δουλειά να βοηθήσει την νεανική Εθνική να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης και να ζήσει μεγάλες συγκινήσεις με το εθνόσημο, κάνοντας παράλληλα περήφανο το σύλλογο αλλά και τους φίλους της ομάδας μας.

«Ο στόχος της ομάδας είναι σίγουρα οι δύο νίκες στον όμιλο. Προσωπικά, θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε μέρα, ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα στο να πετύχει αυτόν το στόχο» τόνισε με αισιοδοξία αλλά και αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις του ο Άγγελος Μανδηλάρης.

Η οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας, χαιρετίζοντας την τιμητική κλήση του Άγγελου στην Εθνική Ομάδα εκφράζει τα συγχαρητήριά της και του εύχεται υγεία και καλές επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του με τη «γαλανόλευκη».

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Άθλος Ορεστιάδας Άθλος Ορεστιάδας: «Έπιασε δουλειά» στην Εθνική ο διεθνής μας, Άγγελος Μανδηλάρης
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject