Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-08-2024

Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου: Εισιτήρια διαρκείας για… όλους!

Rate this item
(0 votes)
Ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου μπήκε δυναμικά στην καθημερινότητα του ελληνικού βόλεϊ. Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει -οι οποίες μόνο ως εντυπωσιακές μπορούν να χαρακτηριστούν για νεοφώτιστη ομάδα-, αλλά γενικότερα ο αέρας αναβάθμισης που φέρνει σε σύσσωμη την ελληνική πετοσφαίριση.

 

Τελευταίο παράδειγμα είναι η είσοδος νέων χορηγών που εμπιστεύονται τη διαφήμιση τους και την προβολή τους σε νέα κοινά μέσω του βόλεϊ και του Φλοίσβου. Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από τη νέα αγωνιστική σεζόν η εταιρεία Real Estate, Prosperty, θα συμπορεύεται μαζί μας. Πρόκειται αν μη τη άλλο για μία εντυπωσιακή συνεργασία, καθώς η Prosperty αποτελεί μία ηγέτιδα δύναμη στο χώρο του Real Estate και αποτελεί τεράστια τιμή που αποφάσισε να διαφημιστεί μέσω της ομάδας μας!


Εισιτήρια διαρκείας για… όλους


Η πόλη του Παλαιού Φαλήρου είναι έτοιμη να… βάλει τα καλά της και να δει τον εκπρόσωπο της, τον Φλοίσβο να αγωνίζεται στην Volley League απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Σε αυτό το ταξίδι δεν περισσεύει κανείς γι’ αυτό και τα εισιτήρια διαρκείας αναμένεται να εξαντληθούν σε χρόνο ρεκόρ!

Αναλυτικά τα εισιτήρια που θα τεθούν προς διάθεση και οι τιμές τους έχουν ως εξής:
400 εισιτήρια που θα διατεθούν προς 30 ευρώ
50 εισιτήρια που θα διατεθούν προς 100 ευρώ
30 εισιτήρια που θα διατεθούν προς 500 ευρώ

Για πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: Μελέτης Βατίστας 6982862859

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου: Εισιτήρια διαρκείας για… όλους!
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject