Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-10-2024

Ο Φοίνικας Σύρου επισκέφθηκε τα Ναυπηγεία Ελευσίνας ΟΝΕΧ

Rate this item
(0 votes)
Σύσσωμος ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου επισκέφθηκε σήμερα στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας τον ιδιοκτήτη του Ομίλου ΟΝΕΧ και των Ναυπηγείων Ελευσίνας και Σύρου κο Πάνο Ξενοκώστα
Διοίκηση και αθλητές εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στο μεγάλο χορηγό για την στήριξη της ομάδας και για την φετινή αγωνιστική χρονιά, αναγνωρίζοντας ότι χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να συνεχίσει το ταξίδι του στα μεγάλα σαλόνια της Volley League.

Στο πλαίσιο της συνάντησης η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές μας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κο Ξενοκώστα και να συνομιλήσουν μαζί του για τους στόχους της ομάδας για την σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες.Στην συνέχεια η αποστολή της ομάδας είχε την τιμή να ξεναγηθεί στους χώρους των εγκαταστάσεων του Ναυπηγείου Ελευσίνας και λίγο αργότερα αναχώρησε για το ταξίδι της για το Αίγιο όπου αύριο ξεκινάει το τουρνουά προετοιμασίας «Semantron Volleyball Tournament 2024, με την συμμετοχή των ομάδων ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και Μίλωνα.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject