Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-10-2024

Νίκος Ζαλμάς: «Δύσκολη η αποστολή του Φοίνικα Σύρου στην Κρήτη»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Νίκος Ζαλμάς μίλησε για τη δύσκολη αποστολή της ομάδας του στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ για τα προκριματικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ κι έτσι η ομάδα της Σύρου θα πρέπει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και ενόψει του πρωταθλήματος ώστε να αποφύγει τις περσινές περιπέτειες.

«Παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ πιο έτοιμο αντίπαλο από εμάς. Η αποστολή μας σαφώς είναι αρκετά δύσκολη για το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, εμείς θα «χρησιμοποιήσουμε» το παιχνίδι αυτό για να δούμε τον βαθμό ετοιμότητας των τραυματισμένων παιχτών μας, οι οποίοι επανήλθαν και πρέπει να βρουνε σιγά σιγά ρυθμό. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε το παιχνίδι και θα κυνηγήσουμε οποιοδήποτε ποσοστό μας αναλογεί για να το κερδίσουμε.
Όμως αυτό που προέχει είναι η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει, μέσα από αυτό το παιχνίδι να βρει τα πατήματά της και να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι στις αρχές του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Νίκος Ζαλμάς.

Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου (Λιγκ Καπ προκριματικά 19/10, 17.00, Live Streaming, ESAP T.V. You Tube)

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject