Olympiakos Panathinaikos A.O. milon paok kifissia pegasus-polixnis athlos-orestiadas foinika-syrou ao-kalamata-80 ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-10-2024

Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου (Λιγκ Καπ προκριματικά 19/10, 17.00, Live Streaming, ESAP T.V. You Tube)

Rate this item
(0 votes)
Λίγες ημέρες μετά τη μονομαχία τους στο τουρνουά «Ι.Μπουσούνης» στην Καλαμάτα ο Ο.Φ.Η. και ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου θα μονομαχήσουν για τα προκριματικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Ο αγώνας θα γίνει στο ΒΑΚ (19/10, 17:00, Live Streaming ΕSAP T.V. You Tube) και βάζει τις δύο νησιωτικές ομάδες στα δύσκολα της σεζόν 2024-25. (Γυμναστήριο Β.Α.Κ., Λιγκ Καπ προκριματικά 19/10, 17.00, Live Streaming, ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη).

 

«Η ομάδα του ΟΦΗ είναι σε καλό δρόμο και εβδομάδα, με την εβδομάδα γίνεται καλύτερη» ανέφερε ο Ανδρέας Ανδρεάδης στο ofivolleyball.gr και συμπλήρωσε: «Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη.Τα τελευταία δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και εβδομάδα, με την εβδομάδα γίνεται καλύτερη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να δεί ένα νέο ΟΦΗ. Να δεί ότι παίζουμε ωραίο βόλεϊ. Ευελπιστώ ότι θα πάρουμε τη νίκη. Με τον Φοίνικα παίξαμε στην Καλαμάτα. Άλλο τα φιλικά, αλλο τα επίσημα παιχνίδια. Μπαίνει το άγχος, μπαίνει το πρέπει. Εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Η Σύρος είναι μια καλή ομάδα.Έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι. Πιστεύω ότι έχουμε το αβαντάζ και  πρέπει να το αποδείξουμε, μέσα στο γήπεδο».

Ο Πολωνός του ΟΦΗ Κόνραντ Φορμέλα είπε: «Επιτέλους τελειώνουμε την προετοιμασία, που οι περισσότεροι παίκτες μισούν. Είναι παιχνίδι Κυπέλλου. Είναι πολύ σημαντικό για μας. Ο χαμένος μένει έξω. Θέλουμε να ζεστάνουμε τους φιλάθλους μας, τους προσκαλούμε στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι». 

 

Προπόνηση του Φοίνικα στην Κρήτη



Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, προπονήθηκε ο Φοίνικας Σύρου, στο πλαίσιο των καλών σχέσεων των δυο συλλόγων και του "fair play".

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, με μπροστάρη τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη, υποδέχθηκαν με θέρμη τους επισκέπτες απο τη Σύρο, με τους οποίους, θα αναμετρηθούν το Σάββατο (19/10, 5μμ) για το Λίγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς".

Τρείς πρώην παίκτες του ΟΦΗ, αγωνίζονται στο Φοίνικα και θυμήθηκαν τα...παλιά.

Ο άλλοτε αρχηγός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαϊόπουλος, ο Φάνης Ρουσόπουλος, που πέρσι πανηγύρισε με τον ΟΦΗ, την άνοδο και ο Στάθης Αραμπόπουλος.

Ενθερμη συνομιλία είχαν οι προπονητές των δυο ομάδων Γιάννης Καλμαζίδης και Νίκος Ζαλμάς, οι οποίοι συνδέονται με στενή φιλία.

 

Ρουσόπουλος: «Θα γίνει δυνατός αγώνας»

 

Ο Φάνης Ρουσόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα με πολύ καλές παρουσίες εδώ και χρόνια στην Α1 και που έχει πετύχει πράγματα. Δε μπορείς να λες ότι κάνεις πρωταθλητισμό χωρίς να θες το κάτι παραπάνω, οπότε θεωρώ ότι όλοι στην ομάδα θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος ότι κ αν σημαίνει αυτό για τον καθένα. Ο κόσμος έχει δείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα και ελπίζω να το κάνει και φέτος γιατί ο Φοίνικας  χρειάζεται τον κόσμο του.
Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν μετά από μια μεγάλη και πολύ καλή προετοιμασία που είχαμε με τον coach όλοι μας ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Έχουμε δέσει σαν ομάδα και ελπίζω να το δείξουμε αυτό στο γήπεδο και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην καλή ομάδα του ΟΦΗ. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».



KΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ



Ο οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το παιχνίδι με το Φοίνικα Σύρου:

Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Το φετινό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ, ξεκινάει, με το πρώτο επίσημο παιχνίδι, κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, το Σάββατο (19/10, 5μμ) για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Πρόκειται για ένα θεσμό, που μας ενδιαφέρει σαν ομάδα και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε, όσο πιο μακριά γίνεται!

Ελάτε στο γήπεδο, να χειροκροτήσουμε τον προπονητή και τους παίκτες μας και να τους δώσουμε ώθηση για τη φετινή απαιτητική σεζόν στην Volley League.

Πέρσι στους τελικούς ανόδου με τον Πανιώνιο, δημιουργήσαμε μια τρομερή ατμόσφαιρα, που αποτελεί ακόμη σημείο αναφοράς!

Ας συνεχίσουμε, απο εκεί που το αφήσαμε λοιπόν!

Πιστεύουμε ότι η φετινή ομάδα, μπορεί να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές!

-Γενική είσοδος 5 ευρώ.

-Στην είσοδο, του γυμναστηρίου. θα υπάρχουν και εισιτήρια διαρκείας, για όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν την ομάδα μας.

Σας περιμένουμε όλους στο "παλατάκι" του ΒΑΚ.

Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες! #ofivolleyball

 

 

League Cup «Νίκος Σαμαράς» - Προκριματική Φάση


Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Γυμναστήριο Βαρδινογιάννειο, Ηράκλειο Κρήτης 17.00 (Live Streaming, ESAP T.V. You Tube): Ο.Φ.Η. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Πετροπούλου, Ξυδάκης, Γραμματεία: Παπαδάκη.

Γυμναστήριο Φερών 17.45 (Live Streaming, ESAP T.V. You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο. Φλοίσβος Π. Φαλήρου
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τονονίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Γκοντολιά, Κυρούδης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ - Νοκ άουτ - Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2024
1ος προημιτελικός: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
2ος προημιτελικός: Ο.Φ.Η. / Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Α.Ο. Άθλος Oρεστιάδας / Α.Ο.Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου
3ος προημιτελικός: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Παναθηναϊκός Α.Ο.
4ος προημιτελικός: Πήγασος Πολίχνης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ - Νοκ άουτ - Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2024
Νικητής 1ου προημιτελικού - Νικητής 2ου προημιτελικού
Νικητής 3ου προημιτελικού - Νικητής 4ου προημιτελικού

ΤΕΛΙΚΟΣ - Νοκ άουτ - Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2024
Νικητής 1ου ημιτελικού - Νικητής 2ου ημιτελικού
*Σε ουδέτερη έδρα.

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject