Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-09-2014

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης διοργανώνει διεθνές τουρνουά

Rate this item
(0 votes)
O M.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε τη διοργάνωση διεθνούς τουρνουά βόλεϊ από 19 έως 21 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή του Εθνικού, του ΠΑΟΚ, της βουλγαρικής Λουκόιλ και της τουρκικής Γαλατασαράι. Η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Πετοσφαίρισης που θα διοργανώσει για πρώτη φορά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι γεγονός! Πριν ξεκινήσει η κανονική αγωνιστική περίοδος οι φίλαθλοι της Αλεξανδρούπολης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα…

Η Γαλατασαράι, η Λουκόιλ και ο ΠΑΟΚ με οικοδεσπότη τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστούν σε ένα 3μερο τουρνουά γεμάτο συγκινήσεις.

Στις 19, 20 & 21 Σεπτεμβρίου δίνουμε όλοι ραντεβού στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» για να χειροκροτήσουμε αλλά και να καλωσορίσουμε από κοντά τους νέους παίκτες της ομάδας μας !

Είμαστε σίγουροι πως οι ομάδες που θα συναγωνιστούν στο τουρνουά θα ανεβάσουν τον πήχη και την αδρεναλίνη πάνω από το φιλέ!

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject