Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-09-2014

Γνωριμία με Ζαγγανά και εγγραφές στον Γ.Σ.Λαμία

Rate this item
(0 votes)
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 η πρώτη συνάντηση της διοίκησης του Γ.Σ.Λαμία αλλά και των άλλων αθλητικών συλλόγων της πόλης της Φθιώτιδας με τον ορισθέντα από τον Δήμο Λαμιέων υπεύθυνο τομέα Αθλητισμού Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Ζαγγανά.
Μεταξύ άλλων και αφού όλοι ευχήθηκαν καλή πορεία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής και του ιδίου προσωπικά, συζητήθηκαν θέματα καλύτερης οργάνωσης και λειτουργίας του Χαλκιοπουλείου και επίσης όλοι οι Σύλλογοι παρέδωσαν τα προπονητικά πλάνα των ομάδων τους ώστε στην αρχή της επομένης εβδομάδος να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα ημερησίων ωρών προπόνησης κάθε συλλόγου και των αγωνιστικών τμημάτων και ακαδημιών του στο Χαλκιοπούλειο.
Παράλληλα άρχισε η σταδιακή στελέχωση όλων των αγωνιστικών και μή τμημάτων καθώς και οι πρώτες προπονήσεις υπό την επίβλεψη των προπονητών του συλλόγου.
Υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από ώρα 17.00 - 21.00 στον προαύλιο χώρο του Βοηθητικού γηπέδου του Χαλκιοπουλείου Κλειστού Γυμναστηρίου Λαμίας.
Υπεύθυνοι εγγραφών και πληροφοριών:
Ελένη Χασιώτη - τηλ. 6983417543
Ιωάννα Παπαγεωργίου - τηλ. 6976058127
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject