Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-11-2013

Δηλώσεις Γιάτση, Δημητριάδη, Ζαλμά

Rate this item
(1 Vote)
Οι προπονητές της Λαμίας και του Παμβοχαϊκού και ο πασαδόρος της Λαμίας δήλωσε μετά τη νίκη της ομάδας της Φθιώτιδας επί της ομάδας του Βραχατίου με 3-0 σετ:

Ο προπονητής του Γ.Σ.Λαμία Γιώργος Γιάτσης δήλωσε: «Κάναμε την καλύτερη εφετινή εμφάνιση. Σερβίραμε σωστά και κρατήσαμε υποδοχή και αυτό μας βοήθησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ειδικά στον Όλιεμαν και τον Πέτι που αγωνίστηκαν τραυματίες. Μπράβο και στον Καβαδά. Κάνει καταπληκτικούς αγώνες και έχει καλύψει το κενό του Κιόση. Περιμένω την επιστροφή του Κιόση. Ο Πέτι έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Βρήκαμε τον Παμβοχαϊκό σε άσχημη περίοδο. Ο Παμβοχαϊκός θα τον βρει το δρόμο του όπως τον βρήκε με τον Νίκο Ζαλμά και τα προηγούμενα χρόνια».

 

Ο πασαδόρος του Γ.Σ.Λαμία Μανώλης Δημητριάδης είπε: «Αυτό που ζήσαμε σήμερα ήταν μαγική εικόνα. Εχω εντυπωσιαστεί με την πρόοδο του Πέτυ. Ο αγώνας ήταν δύσκολος διότι και ο αντίπαλος ήταν καλός και εμείς είχαμε απουσίες. Ευτυχώς όλα κύλησαν τέλεια».

 

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς είπε: «Ήταν η χειρότερη εμφάνιση μας. Κάποτε θα γινόταν και μια τέτοια εμφάνιση αλλά το θέμα είναι ότι έρχεται σε συνέχεια και άλλων άσχημων εμφανίσεων. Για άλλη μία φορά δεν λειτουργήσαμε ως ομάδα και δεν εφαρμόσαμε αυτά που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως είτε οι παίκτες δεν το πιστεύουν είτε η προσπάθεια τους δεν φτάνει. Πλέον υπάρχουν πιο βαριές αποδείξεις πως υπάρχει πρόβλημα στη χημεία της ομάδας και ίσως πρέπει να επισπεύσουμε τις αλλαγές...».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject