Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-11-2023

Δηλώσεις Καστελάνι - Κουμεντάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, δεν υποτιμήσαμε την Ορεστιάδα» (vid)

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Ολυμπιακού Ντάνιελ Καστελάνι και Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσαν μετά τη νίκη με 3-1 σετ επί του Άθλου Ορεστιάδας:

 

 

O προπονητής του Ολυμπιακού Ντάνιελ Καστελάνι δήλωσε: «Μετά από αυτό το παιχνίδι, ένα περίεργο παιχνίδι στο οποίο προηγηθήκαμε εύκολα με 2-0 και μετά είχαμε την ευκαιρία να το τελειώσουμε αλλά κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε το 3ο σετ. Δεν έχει να κάνει με το εάν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο μας. Δεν συνέβη αυτό. Απλά μετά την κατάκτηση των δύο σετ υπήρξε χαλάρωση, ο αντίπαλος έπαιξε πιο ελεύθερα και δεχτήκαμε πίεση. Στη συνέχεια επανήλθαμε και δείξαμε για μια ακόμα φορά το χαρακτήρα και τις δυνατότητες μας και πήραμε τη νίκη και τους τρεις πόντους που είναι σημαντικοί για εμάς στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όταν παίζεις πάνω από έναν αγώνα την εβδομάδα έχεις λιγότερο χρόνο για προπόνηση. Η παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ πιέζει το χρόνο των προπονήσεων αλλά έχουμε την εμπειρία να κάνουμε τη διαχείριση που πρέπει. Ο Αντώνης Βουρδέρης με έχει βοήθησει πολύ αλλά κυρίως έχει προσφέρει στην ομάδα. Το είπα από την πρώτη στιγμή που ήρθα και σίγουρα το μέλλον του ανήκει».

 

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε: «Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε κανέναν αντίπαλο. Η Ορεστιάδα είναι μαχητική ομάδα, το ξέραμε αυτό. Εμείς έχουμε τρία δυνατά παιχνίδια στις πλάτες μας και επιβαλλόταν το ροτέισον του προπονητή μας σήμερα. Ήταν ένα καλό παράδειγμα για εμάς το παιχνίδι αυτό. Πιστεύω ότι ήταν λίγο απρεπής η συμπεριφορά του αντίπαλου αθλητή (σ.σ. για τον Μπέικ). Προσωπικά προφυλάσσω τους συμπαίκτες μου».

Για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Θα παίζουμε πάντα για τη νίκη. Θα τα δώσουμε όλα και ό,τι γίνει. Κάθε παιχνίδι θα το παλέψουμε».

 

 

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject