Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-12-2023

Ανδρεόπουλος - Πετρέας: «Ερχονται διαβολοβδομάδες, συγχαρητήρια στην Καλαμάτα» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά τη νίκη στην Καλαμάτα με 3-0 σετ:

 

«Είμαι ικανοποιημένος. Παίξαμε καλά. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα την υποδοχή μας και ενδεχομένως αυτό μας έκοβε λίγη τη δυναμική της επίθεσης αλλά δούλεψε καλά η ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένος και κάναμε μια καλή νίκη σε πολύ δύσκολη έδρα. Δε νοιώθουμε κανένα βάρος για το αήττητο. Αυτή είναι η δουλειά μας. Έτοιμοι είμαστε θα τα παίξουμε όλα τα παιχνίδια, έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε δυο «διαβολοβδομάδες», θα πάμε να τα παίξουμε όλα για όλα».

 

Ο καλαματιανός κεντρικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Πετρέας δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό που συνεχίζουμε αήττητοι απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα έχουμε απέναντι μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όσο προχωράμε το επίπεδο γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Ξέραμε πως η Καλαμάτα είναι θερμή έδρα με μία ενθουσιώδης και σοβαρή ομάδα ομάδα που παλεύει όλους τους αγώνες ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου. Καταφέραμε στα σημεία κλειδιά του κάθε σετ να πιέσουμε με το σερβίς μας και να πάρουμε καθαρό τρίποντο που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Καλαμάτα για τη διαμόρφωση του χώρου στο κλειστό γυμναστήριο και για την όμορφη ατμόσφαιρα. Ο κόσμος αγαπάει το βόλεϊ και χειροκροτεί όλους τους αντιπάλους. Θεωρώ πως με την επιστροφή του τραυματίας Μαουρίτσιο θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Εμείς ως αθλητές θέλουμε να παίζουμε αγώνες υψηλού επιπέδου. Η Μόντσα είναι μία πρόκληση για μας. Για αυτό είμαστε στον Παναθηναϊκό που διεκδικεί τίτλους για να παίζουμε τέτοιους αγώνες. Εχει φτιαχτεί δυνατό ρόστερ που όλοι οι αθλητές είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για να ανταποκριθούμε σε κάθε αγώνα».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject