Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-04-2024

A.O.N.Σ. Μίλων: Διετές συμβόλαιο στον Αλέξανδρο Νανόπουλο: «Έγινε η επιθυμία μου»

Rate this item
(0 votes)
Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του αθλητή Αλεξάνδρου Νανόπουλου για την επόμενη διετία. Η ανανέωση του συμβολαίου του Αλεξάνδρου αποτελεί ένα ακόμα δείγμα εμπιστοσύνης του Συλλόγου, στο ταλέντο και τις ικανότητες του νεαρού διεθνή ακραίου.

 

Ο Αλέξανδρος Νανόπουλος μίλησε για την επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο, για την απόφαση του να μείνει στον ιστορικό σύλλογο της Νέας Σμύρνης αλλά και για το νέο κύκλο που θα ανοίξει με μπροστάρη τον προπονητή Σάκη Ψάρρα:

«Όπως έχω ξαναπεί, η ομάδα φέτος έκανε μία τρομερή υπέρβαση σε όλους τους στόχους που είχε θέσει. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράφω το πως νιώθω. Από που να ξεκινήσω; Από την τελική κατάταξη του πρωταθλήματος, από την πορεία μας στην Ευρώπη ή από τον τελικό του κυπέλλου. Είμαι περήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και νιώθω πολύ ωραία που γνώρισα όλα αυτά τα παιδιά. Επειδή κάποιοι θα αποχωρήσουν από αυτή την ομάδα θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ».

Για τις ευκαιρίες που πήρε σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Πίστευα ότι θα έπαιρνα χρόνο συμμετοχής, αλλά όχι να παίξω στην Ευρώπη βασικός και σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια. Είχαμε την ατυχία με τον Πολουγιάν και κλήθηκα να παίξω βασικός με τη Ναντ και τη Λούνεμπεργκ. Μου ήρθε λίγο απότομα αλλά προετοιμάστηκα κατάλληλα με τη βοήθεια και του κόουτς για να μπορέσω να αντεπεξέλθω και να παίξω όσο καλύτερα γίνεται».

Για την παραμονή του στον Μίλωνα: «Η επιθυμία η δική μου και της διοίκησης ήταν να παραμείνω στην ομάδα, οι συζητήσεις ήταν σε πολύ καλό δρόμο και χαίρομαι που ανανέωσα για τα επόμενα δύο χρόνια».

Για τις υποχρεώσεις του το καλοκαίρι με την Εθνική εφήβων στην Άρτα: «Περίμενα πολλά χρόνια μία μεγάλη διοργάνωση στην Ελλάδα. Περίμενα αυτή τη στιγμή με μία τελική φάση ευρωπαϊκού. Τα περισσότερα παιδιά της Εθνικής εφήβων παίζουν σε μεγάλες ομάδες, προπονούνται και αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω αυτό θα μας βοηθήσει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια για να παρουσιάσουμε κάτι καλό μαζί με τον Κώστα Λιώση».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject