Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-03-2014

Γιώργος Κλαρούδας: «Πρώτος στόχος η 8αδα»

Rate this item
(0 votes)
Την δεύτερη προπόνηση του στην ομάδα του Παμβοχαϊκού ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Κλαρούδας. Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Βραχατίου που πήρε τα ηνία από τον Στέλιο Καζάζη, ανέλαβε μία εβδομάδα πριν το σούπερ ντέρμπι για την 8αδα με τον Άρη στη Μίκρα. Θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με την Παναχαϊκή στο Βραχάτι και τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
«Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Παμβοχαϊκού που με τίμησε με την επιλογή της να αναλάβω την ομάδα. Συνάντησα ζεστό κλίμα στην ομάδα του Παμβοχαϊκού. Έχουμε όλοι όρεξη για δουλειά και μαζί με τους παίκτες θέλουμε να αποδείξουμε πολλά».
 
Είχατε συνεργαστεί με άλλον παίκτη της ομάδας;
 
«Είχα παίκτη τον Δρογκάρη στον Πανελλήνιο. Γνωρίζω όλα τα παιδιά της ομάδας και θεωρώ πως ο καθένας στη θέση του είναι πολύ καλός».
 
Ποιος είναι ο πρώτος στόχος που θέσατε με τη διοίκηση;
 
«Σε αυτή τη φάση δεν έχουμε και πολλά περιθώρια. Έχουν μείνει τρεις αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε τουλάχιστον δύο νίκες. Αν έρθουν οι δύο νίκες θα έρθει και η τρίτη διότι η ομάδα του Παμβοχαϊκού από την αρχή είναι πιεσμένη και με κακή ψυχολογία. Πρώτα θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην 8αδα. Εάν δεν τα καταφέρουμε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ώστε να μείνει η ομάδα στην κατηγορία».
 
Πως χαρακτηρίζεις το πρόγραμμα των αγώνων που απομένουν;
 
«Είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε δύο αγώνες στην Θεσσαλονίκη και ένα μας στην έδρα μας με την Παναχαϊκή. Έτσι κι αλλιώς στο εφετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες για όλες τις ομάδες».
 
Ο αγώνας με τον Άρη θα είναι «τελικός» για την 8αδα;
 
«Κάπως έτσι αλλά και πάλι οι ομάδες θα είναι κοντά βαθμολογικά και πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι και τον τελευταίο πόντο της κανονικής περιόδου διότι ανάμεσα σε μας και τον Άρη είναι και ο Παναθηναϊκός».
 
Λόγω της διακοπής του Κυπέλλου θα κάνετε κάποιο φιλικό;
 
«Δύσκολο το βλέπω αλλά αν τα καταφέρουμε θα ήθελα ένα φιλικό την Τρίτη».
 
Ως ουδέτερος ποια είναι η πρόβλεψη σου για το φάιναλ-8 του Κυπέλλου;
 
«Ο Ολυμπιακός λόγω εμπειρίες είναι το φαβορί αλλά και η ΑΕΚ έχει αποδείξει πως είναι ικανή να κάνει την υπέρβαση».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject