Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-03-2014

Με 5€ βλέπεις Παμβοχαϊκό - Παναχαϊκή

Rate this item
(0 votes)
Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 26/3 η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής (29/3, 19:00) μεταξύ του Παμβοχαϊκού και της Παναχαϊκής, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Βόχας «Γ. Τριαντάφυλλος».

Το κόστος των εισιτηρίων ανέρχεται στα 5 ευρώ και η διοίκηση με ανακοίνωσή της καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο "Γ. Τριαντάφυλλος" και να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών για τη νίκη, στον κρίσιμο αγώνα με την Παναχαϊκή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
 
«Το ΤΑΠ του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Κορινθίας για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (29/3, 19:00) με την Παναχαϊκή, για την 21η αγωνιστική της Volleyleague, στο κλειστό του Δήμου Βέλου Βόχας "Γ. Τριαντάφυλλος". 
 
Εισιτήρια διατίθενται από την Τετάρτη 26 Μαρτίου στο Βιβλιοπωλείο "Μπιτσάκου" στο Βραχάτι. Το κόστος των εισιτηρίων ανέρχεται στα 5 ευρώ. Φίλαθλοι στηρίξτε την προσπάθεια του Παμβοχαϊκού, βοηθήστε την ομάδα μας στην αναμέτρηση του Σαββάτου, προκειμένου να πάρει τους βαθμούς της νίκης».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject