Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-10-2023

Σάκης Ψάρρας: «Ιστορική στιγμή αλλά η πρόκριση θα κλείσει με νίκη μας και στην Ελβετία» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του ήταν ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας και μάλιστα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό η ομάδα του έβγαλε ποιοτικά στοιχεία αλλά και αδυναμίες που στοχεύει να βελτιώσει. Όσο για την πρόκριση τόνισε πως ξεκάθαρος στόχος είναι η νίκη και στην Ελβετία:

 

«Για μας είναι μια ξεχωριστή και ιστορική στιγμή διότι είναι η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη του συλλόγου μας στα κύπελλα Ευρώπη. Γράψαμε ιστορία για τον σύλλογο. Συγχαρητήρια στη Σόνσενβερντ. Τρέφω μεγάλο σεβασμό. Την παρακολουθώ από την περσινή σεζόν που κατέκτησε τον τίτλο. Φιλοδοξώ πως αυτός ο αγώνας θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είναι ξεκάθαρο πως έχουμε στόχο να προκριθούμε στον επόμενο γύρο του CEV Cup και πως στόχος μας είναι η νίκη και στην Ελβετία και όχι μόνο τα δύο σετ. Δεν θα είναι εύκολο. Αυτό φάνηκε και σήμερα. Η Σόνσενβερντ είναι καλή ομάδα, έχει αυτοματισμούς και χρειάζεται προσοχή».


Ο προπονητής της Σόνσενβερντ Αντριάτικ Καϊτάζι είπε: «Έγινε ένας καλός και ποιοτικός αγώνας. Είναι καλός και ποιοτικός. Στα δύο πρώτα σετ ο Μίλων ήταν καλύτερος στο σερβίς. Επανήλθαμε στο 3ο σετ και μπήκαμε στον αγώνα. Στο 4ο σετ που ο Μίλωνας έχασε την ενέργεια του δεν πήραμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Το βασικό είναι πως πρέπει να κάνουμε μία μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς. Είναι σημαντικό πως μπορούμε να κάνουμε αυτή την ανατροπή και δείξαμε σήμερα πως έχουμε τις δυνατόητες».


Ο αρχηγός της Σόνσενβερντ Ρέτο Γκίγκερ δήλωσε: «Δεχτήκαμε πίεση από το σερβίς του Μίλωνα στο ξεκίνημα του αγώνα. Ηταν ένα ποιοτικό παιχνίδι, με καθαρές φάσεις και ωραία ατμόσφαιρα. Περιμένω να παίξουμε καλύτερα στον δεύτερο αγώνα ώστε να αλλάξουμε την κατάσταση και να προκριθούμε».


Ο αρχηγός του Μίλωνα Μπόγιαν Γιορντάνοφ δήλωσε: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία καλή και σοβαρή ομάδα αλλά δεν έχουμε χρόνο για αποκατάσταση και πανηγυρισμούς διότι το Σάββατο έχουμε δύσκολο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να νικήσουμε και στην Ελβετία αλλά έχουμε χρόνο να τα σκεφτούμε όλα αυτά».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News CEV Cup Μίλων ΑΟΝΣ Σάκης Ψάρρας: «Ιστορική στιγμή αλλά η πρόκριση θα κλείσει με νίκη μας και στην Ελβετία» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject