Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-01-2024

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων: Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της χρονιάς με τη Ναντ (11/1, 20:00) – Η ταυτότητα της γαλλικής ομάδας

Rate this item
(0 votes)
H αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο αγώνα του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων με τη γαλλική Ναντ έχει αρχίσει και η ομάδα της Νέας Σμύρνης προετοιμάζεται για την ιστορική αναμέτρηση στο Κροίσος Πέρσης. Η γαλλική ομάδα δείχνει σε άριστη κατάσταση καθώς για το γαλλικό πρωτάθλημα νίκησε την Τουλούζ με 3-1 σετ και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, έναντι 36 της πρωτοπόρου Σομόντ και 33 της Σεντ Ναζέρ.

 

Προπονητής της Ναντ είναι ο Ούμπερτ Ενό που έγραψε ιστορία ως λίμπερο στη μεγάλη ομάδα της Γαλλίας του Φιλίπ Μπλέιν. Εχει στο ρόστερ της 6 μη Γάλλους και συγκεκριμένα 3 Βραζιλιάνους, 2 Αργεντινούς και έναν Τυνήσιο. Βασικοί αγωνίζονται ο διαγώνιος με το Νο16 Βραζιλιάνος Κιζόμπα Εντουάρντο Νέβες, βασικοί ακραίοι ο Αργεντινός Τόμας Λόπεζ Πασκουάλ με το Νο17 και ο Μαθλς Ενό γιος του προπονητή. Κεντρικοί αγωνίζονται ο Βραζιλιάνος Πέτρους Ντε Ολιβέιρα Μόντες Ντα Σίλβα με το Νο15 και ο Γάλλος Σιμόν Μαγνίν. Λίμπερο αγωνίζεται με το Νο19 ο Αργεντινός Φράνκο Μασσιμίνο. Εάν δεν αγωνίζεται ο Ενό βασικός ακραίος είναι και ο Βραζιλιάνος Ούγκο Ντε Λεόν Γκιμαράες ντα Σίλβα με το Νο 1 όπως και ο Τυνήσιος Μπεν Ρομντχάνε με το Νο 10.

Στο CEV Cup η Ναντ ξεκίνησε από το… μηδέν όπως και ο Μίλων, δηλαδή, αγωνίστηκε από την προκριματική φάση με τη μόνη διαφορά πως είχε να αντιμετωπίσει δύο γαλλικές ομάδες. Αρχικά αντιμετώπισε τη Ναρμπόν την οποία απέκλεισε με δύο νίκες 3-1 και 3-0 σετ. Στη συνέχεια αντιμετώπισε τη Σομόντ που είναι πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος με δύο νίκες 3-1 και 3-2 σετ. Στη φάση των «16» η Ναντ αντιμετώπισε εκτός έδρας από τη Κλάντνο από την οποία ηττήθηκε 3-2 στην Τσεχία (με πρώτη ρέφερι την Ελένη Δανιηλίδου) αλλά στη Γαλλία επικράτησε 3-0 σετ (με δεύτερη ρέφερι τη Θεοδόρα Κυριοπούλου) και πήρε την πρόκριση.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη 11/1 στις 20:00 στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης με διαιτητές τον Τούρκο Ιγκλί Φεσχτί και τον Τυνήσιο Κανέρ Σιλντίρ. Η ρεβάνς θα γίνει στις 16/1 στο Salle Sportive Métropolitaine στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Βρίσκεστε εδώ: News CEV Cup Μίλων ΑΟΝΣ Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων: Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της χρονιάς με τη Ναντ (11/1, 20:00) – Η ταυτότητα της γαλλικής ομάδας
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject