Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-01-2024

Προημιτελικά CEV Cup: Mε Αρκάς ο Ολυμπιακός, με Λούτε Λούνεμπεργκ ο Μίλων και στο βάθος... εμφύλιος

Rate this item
(0 votes)

Αργά το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Α΄ όμιλο η ΖΑΚSA Κιέντζιερντζιν παρότι έχανε 0-2 σετ νίκησε με 3-2 σετ τη Νακ Ροζελάρε και προκρίθηκε μαζί με τη Ζιράτ.

 

Ο Ολυμπιακός ισοβάθμισε με τη Νακ αλλά προκρίθηκε ως καλύτερος τρίτος με δεύτερη ευκαιρία στο CEV Cup. Έτσι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ισχυρή τουρκική Αρκάς Σμύρνης με πρώτο αγώνα στο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη.

Ο Μίλων αντίθετα θα βρει στο δρόμο του την γερμανική Λούνεμπεργκ με πρώτο αγώνα στην Γερμανία. Την γερμανική ομάδα είχε ζητήσει ο Σάκης Ψάρρας καθώς μεταξύ των ισχυρών φαίνεται πως έχει κάποια τρωτά σημεία.

Οι νικητές των ζευγαριών Ολυμπιακού και Μίλωνα θα παίξουν αντιμέτωποι στον ημιτελικό. Αυτό σημαίνει πως εάν οι δύο ελληνικές ομάδες προκριθούν θα παίξουν αντίπαλοι στην ημιτελική φάση.

Βρίσκεστε εδώ: News CEV Cup Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Προημιτελικά CEV Cup: Mε Αρκάς ο Ολυμπιακός, με Λούτε Λούνεμπεργκ ο Μίλων και στο βάθος... εμφύλιος
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject