Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-02-2024

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: Ο αγώνας της ιστορίας του κόντρα στη Λούνεμπουργκ (8/2, 20:00, COSMOTE Sport 8 HD)

Rate this item
(0 votes)
Τον αγώνα της ιστορίας του θα δώσει ο Μίλωνας την Πέμπτη (8/2, 20:00, COSMOTE Sport 8 HD) με αντίπαλο την γερμανική Λούνεμπουργκ στη ρεβάνς για τη φάση των «8» του CEV Cup. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης για πρώτη φορά στην ιστορία της διεκδικεί πρόκριση στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά για να το πετύχει θα πρέπει να νικήσει όχι 3 αλλά 4 σετ και μάλιστα απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα με δύναμη στα άκρα και εξαιρετικό σερβίς.

 

Στον πρώτο αγώνα η γερμανική ομάδα νίκησε με 3-0 σετ το Μίλωνα αλλά η ελληνική ομάδα έκανε κακό αγώνα και πιέστηκε στην υποδοχή. Αυτή τη φορά έχουν γνώση οι φύλακες και εκτός των άλλων αναμένεται να επιστρατετυτεί ο Τίμοφι Πουλουγιάν που στον πρώτο αγώνα απουσίασε.  Ο Μίλων για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ ώστε να παίξει την πρόκριση στο «χρυσό σετ» των 15 πόντων. Με οποιοδήποτε άλλο σκορ προκρίνεται η Λούνεμπουργκ.

 

Η αποστολή της γερμανικής ομάδας έφτασε στην Ελλάδα την Τρίτη 6/2 καθώς στη Γερμανία υπάρχουν απεργίες στα αεροδρόμια. Με την ευκαιρία όλη η αποστολή της Λούνεμπουργκ το πρωί της Τετάρτης έκανε επίσκεψη στην Ακρόπολη όπου ως γνωστόν συνδέεται με αρνητικό τρόπο με την ομώνυμη γερμανική πόλη καθώς ο λοχαγός του Μοροζίνι που έριξε τη μοιραία βολή για την καταστροφή του Παρθενώνα κατάγονταν από το Λούνεμπουργκ.

 

Η διοίκηση του Μίλωνα έχει κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις του συλλόγου ώστε το Κροίσος Πέρσης να είναι γεμάτο σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία.

 

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας έδωσε το στίγμα των ρυθμών που ζει η ομάδα του τις τελευταίες ώρες: «Θα δώσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση. Οτι έχουμε και δεν έχουμε θα βγάλουμε στον αγώνα για να πετύχουμε έναν άθλο για τον σύλλογο και το ελληνικό βόλεϊ. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να κάνουμε ανατροπή απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα αλλά ότι έχουμε κάνει έως τώρα είναι δύσκολο. Και όμως τα έχουμε καταφέρει. Αυτό που θέλουμε είναι να πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε. Μετά όλα θα είναι ανοικτά. Τεχνικά το πρώτο μέλημα μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα της υποδοχής και να σταματήσουμε κυρίως τους ακραίους της Λούνεμπουργκ. Ο Πολουγιάν θα είναι διαθέσιμος και του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έχει κάνει ώστε να είναι έτοιμος. Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου για τις αναλύσεις και τις απαιτητικές προετοιμασίες. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος που θα μείνει προίκα στον σύλλογο. Φυσικά η παρουσία των φίλων του Μίλωνα, των φίλων του βόλεϊ και γενικότερα των φιλάθλων που θέλουν να δουν έναν ιστορικό αγώνα θα είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδο και θα μας δώσουν κουράγιο και δύναμη στο μεγάλο και δύσκολο έργο μας».

 

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου η Λούνεμπουργκ νίκησε εύκολα τη Νταχάου με 3-0 (25-12, 25-19, 25-15) για την 17η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, έναντι 46 της πρωτοπόρου Μπερλίν.

 

Διαιτητές θα είναι οι Ντομινίκ Μπιεγκαλό (Γεωργία), Σετσίν Γιενέρ (Τουρκία).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ CEV CUP 2023-24 - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ


Α ΑΓΩΝΕΣ
Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024
LKH Arena Λούνεμπουργκ, 20:00: SVG Λούνεμπουργκ (Γερμανία) - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 3-0 (25-19, 25-19, 25-16)
Διαιτητές: Αντονέλα Βερασκίνα (Ιταλία), Σουλεϊμάν Γιάλτσιν (Ολλανδία)
Μελίνα Μερκούρη Ρέντη, 20:30 (COSMOTE SPORT 7HD): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Αρκάς Σμύρνης (Τουρκία) 3-2 (26-24, 21-25, 27-25, 23-25, 15-07)
Διαιτητές: Μάουρο Κάρλο Γκοϊτρέ (Ιταλία), Μαγκνταλένα Νιεβιαρόφσκα (Πολωνία)
Steengoed Arena Μαασέικ, 21:30: Γκρινγιάρντ Μαασέικ (Βέλγιο) - Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) 0-3 (22-25, 33-35, 16-25)
Διαιτητές: Φιλίπ Ενκερλί (Ελβετία), Τόμας Μπούτσαρ (Τσεχία)
Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024
RCWS Podpromie Ρεσόφ, 19:00: Ασέκο Ρεσόβια Ρεσόφ (Πολωνία) - Αλουρόν CMC Bάρτα Ζαβιέρτσιε (Πολωνία) 3-0 (25-22, 25-16, 25-23)
Διαιτητές: Σέρχι Χούλκα (Ουκρανία), Ντανιέλ Απανόβιτς (Γερμανία)


Β ΑΓΩΝΕΣ
Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024
Atatürk Voleybol Salonu Σμύρνης, 18:00: Αρκάς Σμύρνης (Τουρκία) - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 3-0 (25-23, 25-22, 25-21)
Διαιτητές: Σλόμπονταν Κοβάσεβιτς (Μαυροβούνιο), Ελντάρ Αλίγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)
Burhan Felek Voleybol Salonu Κων/πολης, 18:00: Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) - Γκρινγιάρντ Μαασέικ (Βέλγιο)
Διαιτητές: Νίκος Φραγκάκης (Ελλάδα), Αλίν Ματέιζερ (Ρουμανία)
Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024
Arena Σοσνόβιετς 19:00: Αλουρόν CMC Bάρτα Ζαβιέρτσιε (Πολωνία) - Ασέκο Ρεσόβια Ρεσόφ (Πολωνία)
Διαιτητές: Ατανάς Βαρμπάνοφ (Βουλγαρία), Πρέντραγκ Μπαλαντζιτς (Σερβία)
Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 20:00: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - SVG Λούνεμπουργκ (Γερμανία)
Διαιτητές: Ντομινίκ Μπιεγκαλό (Γεωργία), Σετσίν Γιενέρ (Τουρκία)

*Με μπλε χρώμα οι ομάδες που προκρίνονται στα ημιτελικά

Βρίσκεστε εδώ: News CEV Cup Μίλων ΑΟΝΣ Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: Ο αγώνας της ιστορίας του κόντρα στη Λούνεμπουργκ (8/2, 20:00, COSMOTE Sport 8 HD)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject