Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-11-2023

Νικολά Μιχαήλοβιτς: «Η ομάδα μου είναι φαβορί αλλά το μέλλον μου στο σκέφτομαι στην Ελλάδα»

Rate this item
(0 votes)
Ο Σέρβος ακραίος της Γαλατασαράι Νικολά Μιχαΐλοβιτς επέστρεψε στην Ελλάδα για τον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά και έδωσε ραντεβού για αύριο (22/11, 19:00) στο Ζηρίνειο στην πρώτη αναμέτρηση για το Τσάλεντζ Καπ.

 

Οπως πάντα ευδιάθετος και χαμογελαστός είπε πως η ομάδα του είναι φαβορί για την πρόκριση και αποκάλυψε πως σκέφτεται το μέλλον του στην Ελλάδα: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι το δεύτερο σπίτι μου και σκέφτομαι το μέλλον μου εδώ. Όσον αφορά στο παιχνίδι με την Κηφισιά πιστεύω ότι έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση. Στους συμπαίκτες μου έχω πει ότι όσες φορές έχω αγωνιστεί στο Ζηρίνειο οι νίκες ήρθαν με κόπο και δυσκολία. Η Κηφισιά παίζει καλά, είμαστε φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε».

Βρίσκεστε εδώ: News Challenge Cup Α.Ο.Π.Κηφισιάς Νικολά Μιχαήλοβιτς: «Η ομάδα μου είναι φαβορί αλλά το μέλλον μου στο σκέφτομαι στην Ελλάδα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject