Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-12-2023

Tσάλεντζ Καπ: Κρας τεστ του Παναθηναϊκού με την ιταλική Μόντσα (13/12, 18:30, Cosmote Sports 6 HD)

Rate this item
(0 votes)
Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο γυμναστήριο του Μετς την ιταλική Μόντσα στο πιο μεγάλο «κρας τεστ» στο Τσάλεντζ Καπ. Οι πράσινοι θα δώσουν τον πιο δύσκολο αγώνα της σεζόν στην έδρα τους που θα κρίνει πολλά για τη μελλοντική τους πορεία στη διοργάνωση.

 

Με άλλα λόγια εάν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μόντσα θα μπορεί να έχει βάσιμες ελπίδες ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και το τέλος του τούνελ δηλαδή ακόμα και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Για να το καταφέρει θα πρέπει να πιάσει τέλεια εμφάνιση στην υποδοχή, στην ανάπτυξη και παράλληλα να πιέσει την υποδοχή της ιταλικής ομάδας ώστε να της κάνει όσο το δυνατόν πιο προβλέψιμο το παιχνίδι της.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την Cosmote Sport 6 HD την Τετάρτη 13/12 στις 18:30.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Βόσνιος Νίκολα Κόζιτς και η Βάνια Παρβάνοβα από την Βουλγαρία.

H Mόντσα έχει στο ρόστερ της 8 ξένους (μη Ιταλούς) αθλητές. Πασαδόροι είναι ο Κροάτης Πέταρ Βίσιτς και ο Βραζιλιάνος Φερνάντο Κρέλινγκ, διαγώνιοι ο Γάλλος Ιμπραχίμ Λαβάνι, ο Σέρβος Νικ Μουγιάνοβιτς και ο Καναδός Αρτούρ Σβάρτς, ακραίοι οι Καναδοί Έριμ Λοέπκι, Στέφεν Μάαρ και ο Γιαπωνέζος Ραν Τακαχάσι. Προπονητής είναι ο Μάσιμο Εκέλι.

Η Μόντσα βρίσκεται στην 3η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με 17 βαθμούς και ρεκόρ 6-3. Για την 9η αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 σετ της Κατάνια.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε για την αναμέτρηση: «Είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι. Η ομάδα έχει βρει τα πατήματα της και έχουμε αποκτήσει συνοχή. Είναι μεγάλη πρόσκληση για εμάς το παιχνίδι με την Μόντσα ώστε να τεστάρουμε τους εαυτούς μας κόντρα σε αθλητές υψηλού επίπεδου. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για το Σύλλογο καθώς άμα αναλογιστεί κανείς ότι ο Παναθηναϊκός τη σεζόν 2017-18 έπαιζε πλέι άουτ και τώρα έχουμε φτάσει να κοιτάμε στα μάτια μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Θα τα δώσουμε όλα ώστε να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί και να δώσουμε χαρά στο κόσμο μας».

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster και οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν τη θέση τους από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ticketmaster.gr/showProduct.html?idProduct=2129135

Βρίσκεστε εδώ: News Challenge Cup Παναθηναϊκός Α.Ο. Tσάλεντζ Καπ: Κρας τεστ του Παναθηναϊκού με την ιταλική Μόντσα (13/12, 18:30, Cosmote Sports 6 HD)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject