Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-09-2014

Το πρωτάθλημα της Volleyleague έχει την κάλυψη της Euromedica

Rate this item
(0 votes)
Η Volley League ΟΠΑΠ έχοντας ως στόχο να παρέχει στους αθλητές της παροχές υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, προχώρησε στην σύναψη συνεργασίας με τον όμιλο EUROMEDICA.
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο ιδιωτικός πάροχο Υγείας στην Ελλάδα, με συνολικά 72 μονάδες σε λειτουργία σε 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Διαγνωστικά Κέντρα, Ιδιωτικές Κλινικές, Μονάδες Τεχνητού Νεφρού και Κέντρα Αποκατάστασης) καθώς και 8 μονάδες υπό κατασκευή.
Ξεκινώντας το 1989 με ένα διαγνωστικό κέντρο, η EUROMEDICA έχει έκτοτε εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους ιατρικούς ομίλους της χώρας, με 10.500 συνεργαζόμενους ιατρούς, πάνω από 2.600 εργαζόμενους και περισσότερες από 1.670 κλίνες, εξυπηρετώντας περίπου 2.200 επισκέψεις ασθενών κάθε μέρα. Σήμερα η Euromedica συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, επενδύοντας τόσο στην ισχυροποίηση της παρουσίας της εντός Ελλάδος, όσο και στην επέκταση της δραστηριότητάς της στη ΝΑ Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
Με αίσθημα ευθύνης, επενδύει στην οργάνωση ενός Πανελλήνιου δικτύου υγείας, ικανού να παρέχει τις πλέον αξιόπιστες και σύγχρονες υπηρεσίες, εφάμιλλες των μεγαλύτερων ιατρικών κέντρων του εξωτερικού.
Η εν λόγω συνεργασία με τη Volley League ΟΠΑΠ, διασφαλίζει την ποιότητα και τον υψηλό επαγγελματισμό του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών.
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Εκδηλώσεις Το πρωτάθλημα της Volleyleague έχει την κάλυψη της Euromedica
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject