Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-11-2015

Τιμή στους πρωταγωνιστές του βόλεϊ και του πόλο στα 13α βραβεία Novasports

Rate this item
(0 votes)
Σε μία ξεχωριστή βραδιά για το βόλεϊ και το πόλο, πραγματοποιήθηκαν απόψε (Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015), οι απονομές του 13ου Επάθλου Novasports.
Στην εκδήλωση που παρουσίασαν οι Παντελής Λώλης και Χριστίνα Κομίνη, βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών στο βόλεϊ και στο πόλο, για τη σεζόν 2014-2015.
 
Το Έπαθλο Novasports είναι μία πρωτοβουλία που 13 χρόνια τώρα τυγχάνει ευρείας αποδοχής, και αποτελεί πλέον έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού.
 
Κορυφαίοι οι Γκόμεζ και Άντριτς
 
Πολυτιμότερος βολεϊμπολίστας αναδείχτηκε ο Βενεζουελάνος Ερνάρντο Γκόμεζ που κατέκτησε νταμπλ με τον ΠΑΟΚ και φέτος αγωνίζεται στην τουρκική Ινεγκόλ. Σε βιντεοσκοπημένο του μήνυμα ο Γκόμεζ είπε: «Σας ευχαριστω πολύ για την διάκριση. Αυτό το τρόπαιο σημαίνει πολλά για μένα. Μου θυμίζει μια υπέροχη και επιτυχημένη σεζόν με τον ΠΑΟΚ και πάντα θα σκέφτομαι αυτά που πέρασα με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και του φίλους του ΠΑΟΚ».
 
Το έπαθλο του καλύτερου νέου βολεϊμπολίστα δόθηκε στον Κροάτη Λέο Αντριτς που αγωνιζόταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και φέτος είναι στην ελβετική Λουγκάνο.
 
Τσβετάνοβα, Πολυνοπούλου
 
Πολυτιμότερη βολεϊμπολίστρια αναδείχτηκε η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα με τη φανέλα του Πανναξιακού και από τη σεζόν 2015-16 παίκτρια του Ολυμπιακού. Κορυφαία νέα βολεϊμπολίστρια αναδείχτηκε η Ιωάννα Πολυνοπούλου των Μακεδόνων Αξιού.
 
Φουντούλης, Φώσκολος, Ασημάκη, Στρατηδάκη
 
Στο πόλο το έπαθλο Novasports κατέκτησε ο Γιάννης Φουντούλης του Ολυμπιακού που ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης, ενώ η διάκριση του καλύτερου νέου αθλητή δόθηκε στον Αγγελο Φώσκολο που ήταν στον Πανιώνιο και από τη σεζόν 2015-16 στον Υδραϊκό. Στις γυναίκες, πολυτιμότερη παίκτρια αναδείχθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη του Ολυμπιακού και νέα πολίστρια η Κυριακή Στρατηδάκη του Τρίτωνα Αμαρουσίου.
 
Βράβευση της Εθνικής πόλο
 
Ξεχωριστό σημείο της βραδιάς αποτέλεσε η βράβευση της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου.  Τη βράβευση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet κ. Πάνος Παπαδόπουλος.
 
«Θεσμός για τον αθλητισμό»
 
Από το βήμα της εκδήλωσης, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Forthnet, κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης αναφέρθηκε στο θεσμό: «Η σημερινή βραδιά αποδεικνύει την συνεχή στήριξη της Forthnet και των καναλιών Novasports σε δύο αθλήματα που μας έχουν κάνει ιδιαίτερα περήφανους με διεθνείς επιτυχίες, και σε επίπεδο συλλόγων, αλλά και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Για άλλη μια φορά στρέφουμε τους προβολείς της δημοσιότητας στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, στους αθλητές και τις αθλήτριες που
διέπρεψαν στις πισίνες και στα παρκέ. Αυτά τα 13 χρόνια, με το Έπαθλο Novasports αναδεικνύουμε και προβάλλουμε αθλητές και αθλήτριες που δεν διακρίθηκαν μόνο για μια σεζόν στα αθλήματα τους, αλλά διέγραψαν και στη συνέχεια μία λαμπρή πορεία, με άλλα λόγια δικαίωσαν τον τίτλο τους, αποδεικνύοντας έτσι και την εγκυρότητα θεσμού. Πιστεύουμε στον ελληνικό αθλητισμό και επενδύουμε σε αυτόν. Θέλουμε να προβάλλουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που πρωταγωνιστούν και από φέτος προχωράμε στην αναβάθμιση του θεσμού, διευρύνοντας σημαντικά τις κατηγορίες βράβευσης και στα δύο αθλήματα, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους αθλητές και αθλήτριες να αναδειχθούν ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται».
 
Χαιρετισμοί Ταρνατόρου, Διαθεσόπουλου
 
Χαιρετισμό απηύθυναν, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, και ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, οι οποίοι στάθηκαν στη συνεπή και μακρόχρονη στήριξη και προβολή των δύο αθλημάτων από την Forthnet, μέσα από το συγκεκριμένο θεσμό.
Αξίζει να αναφερθεί, ότι στη διοργάνωση του Επάθλου Novasports πολύτιμοι συνεργάτες και αρωγοί υπήρξαν για ακόμα μία χρονιά η Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.), η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), αλλά και ο «Ειδικός Συνεργάτης Novasports Events», κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.
 
Την Παρασκευή η μετάδοση
 
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής του Επάθλου Novasports την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 18:00, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και στις 23:00 από το Novasports 3. Σε επανάληψη θα μεταδοθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 15:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. H τελετή απονομής θα προβληθεί επίσης από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr.
 
Στη βασική φωτογραφία: Οι νικητές του Επάθλου Novasports. Από αριστερά προς τα δεξιά: Η Ιωάννα Πολυνοπούλου, η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα, ο Γιάννης Φουντούλης, η Αλεξάνδρα Ασημάκη, η Κυριακή Στρατηδάκη και ο Άγγελος Φώσκολος.
 
 
novasports2016.jpgMVP.JPGGOMEZ.jpgkalmazidis-tsvetanova.jpg
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Τιμή στους πρωταγωνιστές του βόλεϊ και του πόλο στα 13α βραβεία Novasports
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject