Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-11-2015

Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός στα κανάλια Novasports

Rate this item
(0 votes)

Η εξ’ αναβολής 1η αγωνιστική της Volley League «Πάμε Στοίχημα» είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Δείτε live το Σάββατο 14/11 και την Κυριακή 15/11 τους αγώνες Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν το διήμερο Σάββατο 14 Νοεμβρίου και Κυριακή 15 Νοεμβρίου τους αγώνες Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος βόλεϊ Ανδρών (https://youtu.be/MywnYyaOxtc).

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 19:30 με την αναμέτρηση Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Δημήτρης Ζολώτας.

Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 20:00 με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός που θα καλυφθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.

Για περισσότερα σχετικά με την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα: Α. Το αναλυτικό πρόγραμμα στο www.novasports.gr/VolleyLeague01

Β. Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο www.novasports.gr/WebTV-VolleyLeague

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός στα κανάλια Novasports
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject