Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-06-2014

Καρβούνης: «Περιμένω απαντήσεις από τους λαμιώτες»

Rate this item
(1 Vote)
Στο STAR Κεντρικής Ελλάδας και στην εκπομπή «Βήμα για όλους» μίλησε ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Λαμίας, Χρήστος Καρβούνης.
Ο ισχυρός άντρας των «ρουμελιωτών» μίλησε για όλους και για όλα, για την εποχή Ανδρεόπουλου και την... μετά Ανδρεόπουλου, παραδέχθηκε την «απουσία» του από τις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ μίλησε και για το μέλλον της Λαμίας.
 
«Την φετινή χρονιά ίσως και να είχαμε το χαμηλότερο μπάτζετ από όλες τις ομάδες της Volleyleague. Τις προηγούμενες χρονιές είχαμε περίπου το 9ο, 10ο», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Λαμίας για να συνεχίσει «Καταφέρναμε να βγαίνουμε στις πρώτες θέσεις μέσα από την δουλειά που κάναμε. Δεν γινόταν αλλιώς, όταν μάχεσαι έχεις αποτελέσματα, όταν περιμένεις να έχεις κάτι έτοιμο, ποτέ δεν έρχεται. Δεν υπάρχει μυστική συνταγή, σκεφτείτε ο Γυμναστικός κατέληξε στην 6η θέση και η Σύρος που έκανε πρωταθλητισμό, βγήκε 4η, χωρίς να θέλω να παρεξηγήσω την ομάδα».
 
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο που είχε μεγάλο μερίδιο στην πορεία της Λαμίας όλα αυτά τα χρόνια. «Ο Ανδρεόπουλος ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος στα 6,5 χρόνια που παρέμεινε στην ομάδα. Μαζί κάναμε, ότι κάναμε, όλες οι επιτυχίες ανήκουν και σε αυτόν. Η επιτυχία δεν έρχεται ποτέ από έναν πρόεδρο, είναι και οι συνεργάτες του μέσα και έξω από το γήπεδο», είπε αρχικά ο κ. Καρβούνης για να συνεχίσει «Ο χρόνος μας πίεζε πολύ πέρσι το καλοκαίρι, όπως και τώρα. Η απόφαση ήταν κοινή. Οι δυσκολίες ήταν πολλές, δεν ξέραμε σε τι θέση θα καταλήξουμε. Απο κει και πέρα όμως η ομάδα συνέχιζε την πορεία της. Φυσικά πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους 2 προπονητές που πέρασαν φέτος από την Λαμία, τον κ. Γιάτση και τον κ. Δεληκώστα. Οι περισσότεροι προπονητές ψάχνουν τους καλύτερους σε κάθε θέση, τους πιο έτοιμους. Εδώ δεν κάνουμε αυτό το πράγμα και δεν μπορούμε να το κάνουμε. Με τον κ. Γιάτση φτιάξαμε μία αξιόμαχη ομάδα. Στην πορεία παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα, που ούτε εκείνος έφταιγε, ούτε ο Γυμναστικός. Ήταν οι τραυματισμοί και κάποια εσωτερικά προβλήματα της ομάδας και εσωτερικές δυσλειτουργίες. Αλλά εγώ κάτι έπρεπε να κάνω και έγινε αυτό που γίνεται συνήθως, να την «πληρώνει» ο προπονητής και σκεφτείτε ότι πάλι δεν ήμασταν έτοιμοι να αλλάξουμε τον κ. Γιάτση και ήμασταν στην αναζήτηση. Ευτυχώς βρέθηκε ο κ. Δεληκώστας, ήθελε να επιστρέψει, του δώσαμε την ευκαιρία και έδωσε και την ψυχή του για την Λαμία. Σε δύσκολες στιγμές, με τραυματισμούς, αλλαγές παιχτών. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, πετύχαμε αυτό που θέλαμε».
 
Για την δήλωση που είχε κάνει μετά την λήξη του πρωταθλήματος για το αν όντως ο Γυμναστικός τα έχει «καταφέρει» όλα αυτά τα χρόνια: 
 
«Με απασχολεί προσωπικά και ρωτάω τον κόσμο της Λαμίας, τους φορείς αν τα έχει καταφέρει η Λαμία ή είναι κάτι αδιάφορο. Αν τους είναι αδιάφορο για το τι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μία ερώτηση με νόημα, ας την απαντήσουν αυτοί που πρέπει να την απαντήσουν. Εγώ έχω απαντήσεις, περίμενα κάτι να μου πουν. Κάποιοι περίμενα να αναρωτηθούν τι εννοώ... Δυστυχώς δεν έγινε». 
 
Τέλος μίλησε για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς: «Θα εκτιμήσουμε τις επόμενες μέρες και θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε μία συνεργασία με προπονητή της πόλης μας ή όχι. Δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα, ότι είναι καλύτερο για τον σύλλογο θα το κάνουμε. Πολλά θέλουμε να κάνουμε αλλά είναι και ο παράγοντας του τι μπορείς να κάνεις. Τόσοι άνθρωποι έχουν περάσει στον Γυμναστικό όλα αυτά τα χρόνια από διοικητικό πόστο που πλέον είναι μακριά. Τους χρειαζόμαστε και τους καλώ να έρθουν. Δεν είναι του Καρβούνη ο σύλλογος, είναι της Λαμίας. Αν υπάρχει κάποιος καλύτερος από μένα να φύγω, ή να μείνω δίπλα του. Δεν έχω τέτοια προβλήματα».
Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Γ.Σ.Λαμία Καρβούνης: «Περιμένω απαντήσεις από τους λαμιώτες»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject