Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-10-2023

Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας: Πρεμιέρα με την Καλαμάτα 80 στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»

Rate this item
(0 votes)
Έπειτα από τρία φιλικά μας επί ρουμανικού εδάφους η ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας μετρά αντίστροφα για την πρώτη της φετινή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της Ορεστιάδας.

Από αύριο και μέχρι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο νέο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς» οι αθλητές του Κριστιάν Τσιτιγκόϊ ρίχνονται στην μάχη της διάκρισης του φετινού League Cup «N. Σαμαρά» με τον σύλλογό μας να φιλοξενεί για πρώτη φορά προκριματικό όμιλο του θεσμού και τον φίλαθλο κόσμο να έχει την Παρασκευή 20/10 ην ευκαιρία να πάρει μία «πρώτη γεύση» από τη νέα ομάδα στα φετινά «αποκαλυπτήρια» κόντρα στον Α.Ο. Καλαμάτα 80. Η αυλαία του προκριματικού ομίλου για την ομάδα μας πέφτει την Κυριακή 22/10 με την αναμέτρηση του Άθλου Ορεστιάδας απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης.

Πέρα από το γόητρο και την προσπάθεια για την κατάκτησης των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, οι εν λόγω αναμετρήσεις θα αποτελέσουν και το τελευταίο δυνατό τεστ της ομάδας μας, ενόψει της επικείμενης πρεμιέρας της Volleyleague 2023-2024 στις 28 Οκτωβρίου, στην Καλαμάτα.

«Είναι πολύ ευχάριστο που θα παίξουμε για πρώτη φορά φέτος στο σπίτι μας μπροστά στο κόσμο της Ορεστιάδας» δήλωσε με ανυπομονησία ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας μας κ Τσιτιγκόϊ και συνέχισε. Πρόκειται για τρεις νέες ομάδες και για αυτό, πέρα από κάποια βίντεο , δε γνωρίζει πολλά πράγματα ο ένας αντίπαλος για τον άλλον. Μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και σίγουρα αυτό το τριήμερο θα γίνουν πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας των ομάδων για την πρεμιέρα της Volleyleague. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Και στις δύο αναμετρήσεις θα παίξουμε για τη νίκη και για να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας που θα βρεθεί δίπλα μας για να μας στηρίξει και να χαρεί όμορφο βόλεϊ».

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος “γίγαντας”, Ρενάν Μπουιάτι δήλωσε πανέτοιμος για την πρώτη του φετινή παράσταση μπροστά στο κοινό της Ορεστιάδας:

«Έπειτα από 2 μήνες προετοιμασίας στην Ορεστιάδα νομίζω πως είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα σημαντικά ματς. Αρχίζουμε να μαθαίνουμε τους αντιπάλους μας και να βλέπουμε πως να σχεδιάζουμε τις τακτικές μας απέναντί τους. Κυρίως όμως επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι και τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε ώστε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Περιμένω τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί σε αυτή την προσπάθεια και να μας ενισχύει με τις φωνές και τα χειροκροτήματά του σε κάθε αγώνα».

 

 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της Προκριματικής Φάσης League Cup «Νίκος Σαμαράς» (20-22/10)

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», Ορεστιάδα 20.00: Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας  – Α.Ο. Καλαμάτα 80

Διαιτητές: Κουτσούλας, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Πυλούδης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», Ορεστιάδα 17.00: Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Πυλούδης, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», Ορεστιάδα 18.00: Α.Σ. Άθλος – Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Κουτσούλας, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαλκανιώτης, Σκαρλατούδη, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Άθλος Ορεστιάδας Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας: Πρεμιέρα με την Καλαμάτα 80 στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject