Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-01-2024

Η φάση της χρονιάς με τον Άρη Χανδρινό να δίνει τη νίκη επί της Ναντ (vid)

Rate this item
(0 votes)
Είναι η φάση της χρονιάς … και μίας από τις καλύτερες που έχουν γίνει στα ελληνικά γήπεδα χαρακτηρίζοντας την εξαιρετική πορεία του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στα Κύπελλα Ευρώπης και στο CEV Cup.
Μετά από ένα σερβίς, έξι άκαρπες προσπάθειες, συγκλονιστικές άμυνες και μπλοκ και από τις δύο ομάδες ο λίμπερο του Μίλωνα και MVP Βίκος Cola της 9ης αγωνιστικής της Volley League έκανε στοχευμένο πέρασμα με τα δάκτυλα στο τερέν της γαλλικής Ναντ κατακτώντας τον 15ο πόντο στο τάι μπρέικ (15-12) του αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «8» του CEV Cup.

Το σκορ στο 5ο σετ είναι 14-12 για τον Μίλωνα και ο Καναδός πασαδόρος του Μίλωνα Λουκ Xερ κάνει σερβίς: Οι Γάλλοι κάνουν κακή υποδοχή, η μπάλα έρχεται στο τερέν του Μίλωνα και ο Χαραλαμπίδης σε πρώτο χρόνο επιχειρεί γρήγορη επίθεση αλλά βγαίνει άμυνα από του Γάλλους που κάνουν γρήγορο πέρασμα, ο Μίλωνας οργανώνει δεύτερη με τον Γιορντάνοφ αλλά δέχεται μπλοκ, ο Μίλωνας οργανώνει τρίτη επίθεση με τον ο Μολίνα που δέχεται και αυτός μπλοκ, η μπάλα γυρίζει πάλι στο τερέν του Μίλωνα, ο Χανδρνός κάνει ντουμπλάζ – πέρασμα στο τερέν της Ναντ, κάνει επίθεση ο Νέβες, αλλά το μπλοκ του Μίλωνα «σπάει» την επίθεση του και γυρίζει κόντρα επίθεση και για πέμπτη συνολικά φορά και δεύτερη για τον Μολίνα γίνεται πάλι επίθεση αλλά δέχεται πάλι μπλοκ, η Ναντ οργανώνει επίθεση με τον Λόπεζ που δέχεται μπλοκ από τον Γιορντάνοφ αλλά οι Γάλλοι κάνουν ντουμπλάζ και ο Σαμποϊσάντ βγάζει απίθανη άμυνα με απ΄ευθείας πέρασμα στο τερέν του Μίλωνα και ο Άρης Χανδρινός που βλέπει το τερέν των Γάλλων κάνει πέρασμα αλά μπιτς βόλεϊ με τα δάκτυλα στη γωνία της πίσω ζώνης και δίνει τη νίκη στην ελληνική ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που μία ελληνική ομάδα κερδίζει αγώνα με πόντο από τον λίμπερο.

Περιγραφή αγώνα Γιώργος Μπιτσικώκος – Cosmote T.V. 9 H.D.

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Η φάση της χρονιάς με τον Άρη Χανδρινό να δίνει τη νίκη επί της Ναντ (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject