Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-02-2024

Δηλώσεις Ανδρεόπουλος, Κοντοστάθης: «Η πρώτη θέση θα κριθεί με τον Ολυμπιακό»

Rate this item
(0 votes)
Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Φοίνικα στη Σύρο ο λίμπερο του τριφυλλιού Γρηγόρης Κοντοστάθης και ο προπονητής του Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσαν:
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για τη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου: «Πήραμε καθαρή νίκη. Ξεκουράσαμε και ορισμένους παίκτες. Είχαμε και καλή απόδοση, πήραμε και τους τρεις βαθμούς. Είμαστε χαρούμενοι. Η πρώτη θέση θα παιχτεί την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Δίκαια αυτές οι δύο ομάδες σύμφωνα με όλη την πορεία τους σε όλο το πρωτάθλημα θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Δεν υπάρχουν προγνωστικά. Η ομάδα που θα βρεθεί στην καλή μέρα και αυτός που θα πάρει τη μπάλα που καίει να νικήσει».

Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε: «Περιμέναμε πως ο Φοίνικας παραδοσιακά μας δυσκολεύει. Ο Φοίνικας αγωνίζεται πάντα πολύ δυνατά στην έδρα του. Παρόλα αυτά ήμασταν διαβασμένοι. Κρατήσαμε το μυαλό μας μέσα στον αγώνα. Δε μπήκαμε σε περιπέτειες. Μπήκαμε δυνατά και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Με τον Ολυμπιακό θα είναι ο αγώνας που θα κρίνει την πρώτη θέση. Είναι ένας αγώνας που θέλουμε πολύ. Θέλουμε να πάρουμε τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο. Θέλουμε να πάρουμε αυτό το ντέρμπι για να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας σε όλη τη διαδικασία των πλέι οφ ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα που είναι ο στόχος μας».

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Παναθηναϊκός Α.Ο. Δηλώσεις Ανδρεόπουλος, Κοντοστάθης: «Η πρώτη θέση θα κριθεί με τον Ολυμπιακό»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject