Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-11-2023

Δηλώσεις Ίλιτς - Γκόμεζ: «Βγάλαμε κούραση, μας έλειπε ο Μπράιαν» (vid)

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς και ο Πορτογάλος άσσος του Φοίνικα Σύρου Ζε Πέδρο Γκόμεζ είπαν για την ήττα από την Κηφισιά στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς:

 

«Θέλω πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και συγχαρητήρια και στην Κηφισιά για τη νίκη. Η Κηφισιά μπήκε τελείως διαφορετικά στο παιχνίδι, με διαφορετικό πρόσωπο μας είχε διαβάσει, μας πίεσε αρκετά στο σέρβις. Από κει και πέρα δυσκολευτήκαμε εμείς να αναπτύξουμε παιχνίδι. Προσπαθήσαμε στο 1ο σετ να μπούμε, κάναμε κάποιες κινήσεις κάποιες αλλαγές, ξεκινήσαμε και με το Μανωλάκη στο κέντρο αλλά δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Υπήρχαν σημεία κούρασης, θεωρώ ότι στο προηγούμενο ματς είχαμε εκτονωθεί πάρα πολύ, είχαμε δώσει τα πάντα όποτε είναι πολύ δύσκολο μέσα σε τρεις μέρες να το επανορθώσεις αυτό. Παρόλα αυτά είμασταν πάρα πολύ κοντά σε κάποια σετ και στα τελειώματα. Είμαστε επικεντρωμένοι από δω και πέρα στο πρωτάθλημα, συνεχίζουμε και προετοιμαζόμαστε για το ματς με την Καλαμάτα τη Δευτέρα. Ξεχνάμε αυτό που έγινε αναλύουμε τα λάθη μας και προχωράμε βήμα βήμα».

Ο Πορτογάλος άσσος του Φοίνικα Σύρου Ζε Πέδρο Γκόμες είπε: «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά με πειθαρχία στο μπλοκ, Όλοι θέλαμε να κερδίσουμε ξέραμε ότι είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι και είναι σημαντικό να πηγαίνεις για νικη 100 τοις 100 Δυστυχώς είχαμε κάποιους παίκτες που δεν ηταν εντελώς έτοιμοι και ο Brayan με τραυματισμό Η κατάσταση αυτή, στο στυλ του παιχνιδιού μας, το επιθετικό σέρβις και μπλοκ έπρεπε να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Καλαμάτα, έχουμε δυο μέρες να δούμε τι κάναμε λάθος και θα πάμε για να κερδίσουμε. Σίγουρα ξεκινήσαμε και αργά την προετοιμασία ένα μήνα αργότερα από τις άλλες ομάδες και δεν έχουμε την ίδια φυσική κατασταση και οι συνεχόμενες προπονήσεις και αγώνες δεν είναι ακόμα προς όφελος μας Όλα θα αρχίσουν να δένουν σιγά σιγά, προσπαθούμε κάθε μέρα ειναι ο τρόπος μας με την προπονηση και τα παιχνίδια και σύντομα θα είμαστε σε καλό επίπεδο και δεν θα υπάρχει δικαιολογία. Τώρα το μυαλό μας ειναι στην Καλαμάτα».

Media



Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Δηλώσεις Ίλιτς - Γκόμεζ: «Βγάλαμε κούραση, μας έλειπε ο Μπράιαν» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject